Ubisoft Connect'te Ekstra İndirim!

Cobalt sanırım bu, hoşuma gitti hocam. :)

Sanırım R6S'de sorun çıkarmaz ama For Honor'da çıkabilir diye diye düşünüyorum. Normalde Steam'e de para yüklemiştim ama bu şekilde 2 oyun yaklaşık 25 TL olduğu için alayım bari dedim. Süreyi bilmem çok da önemli değil. R6S'i pek bilmediğim için soruyorum. Arkadaşlarla veya başkalarıyla oynamak istediğimizde bir sıkıntı olur mu yoksa süre dışında her şey aynı mı? For Honor dışında oyun öneriniz var mı? :)
Süre dışında her şey aynı. Ben Epic Games'ten almıştım. Steam'den alan arkadaşlarımla sorunsuz oynayabiliyorum.
Cobalt o evet. Ruby'e de bakmanızı tavsiye ederim. Oyun içi videolarıyla oradaki görüntüleri bayağı farklı. For Honor yerine Far Cry Primal alabilirsiniz. Ben de Far Cry Primal alıp almamak arasındayım.
Hocam Far Cry 5 Gold Edition mı, yoksa Far Cry 5 + Far Cry New Dawn mı daha iyi olur sizce?

Bir de Odyssey için hangilerini aldınız?
Gold Edition öyle çok bir şey eklemiyor diye duymuştum ama emin değilim. Tercih sizin. Ben olsam New Dawn ile beraber alırdım.

Gold Edition öyle çok bir şey eklemiyor diye duymuştum ama emin değilim. Tercih sizin. Ben olsam New Dawn ile beraber alırdım.
Evet hocam Gold Edition diğer paket.

Benim bahsettiğim:

Toplam 48 TL'ye ikisinin de en üst sürümleri olan da var. Ama değer mi bilemedim.

Far Cry New Dawn Complete sürümünü almaya çalıştığımda aşağıdaki gibi hata veriyor, siz de böyle bir hata alıyor musunuz? Sebebi nedir?

1623421202165.png

Bence yok gibi ya. Ana hikaye keser sizi. Ama AC Odyssey DLC'lerini mutlaka alın çok başarılılar.
Hocam peki kod tek seferlik mi geçerli? Yoksa başka siparişte alınıyor mu yine?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı