Ubisoft Connect'te Ekstra İndirim!

Aklıma gelmişlen aşağıdaki linkten 61 TL'lik SURVIVING MARS DELUXE EDITION oyunun ücretsiz steam key'ini edinebilirsiniz. 2 günlük süresi kaldı sanırsam.

Son düzenleme:
Hocam bilemiyorum, ben Far Cry'dan vazgeçip Exodus aldım Epic üzerinden.
@Vulture Hocam nasıl böyle? AC 1 oynamadım.

Eki Görüntüle 1066122
İki DLC'yi ayrı ayrı alıp biraz daha bütçe eklerseniz Division 2 alabilirsiniz. 35 TL'ye 2 DLC + Division 2 sahibi olursunuz.
Mevcut paketten AC 1'i çıkarıp Far Cry 3 ekleyebilirsiniz Ben olsam Far Cry 3 ile değiştirirdim. Eğer Far Cry 3 oynadıysanız Far Cry 4 de olabilir.

İki DLC'yi ayrı ayrı alıp biraz daha bütçe eklerseniz Division 2 alabilirsiniz. 35 TL'ye 2 DLC + Division 2 sahibi olursunuz.
Hocam Division 2'yi baya oynadım.

Mevcut paketten AC 1'i çıkarıp Far Cry 3 ekleyebilirsiniz Ben olsam Far Cry 3 ile değiştirirdim. Eğer Far Cry 3 oynadıysanız Far Cry 4 de olabilir.
Far Cry 3 var hocam. Far Cry Primal nasıldır? Epic'te Apex Edition 23.70 oluyor.

AC 1'i daha önce oynamadım o yüzden almak istiyorum. Far Cry 5 de alacaktım ama vazgeçtim.

Ulan ya. Odyssey Gold Edition almamış olsaydım Epic'ten, şimdi Season Pass'i 20'ye alabilirdim. 20 TL cebimde kalırdı. Keşke haberim olmasaydı bu indirimden

Hocam Division 2'yi baya oynadım.

Far Cry 3 var hocam. Far Cry Primal nasıldır? Epic'te Apex Edition 23.70 oluyor.

AC 1'i daha önce oynamadım o yüzden almak istiyorum. Far Cry 5 de alacaktım ama vazgeçtim.
Far Cry Primal aldım ben ve oynuyorum. Seçim sizin tabii.
Devam ediyor mu hala indirim ve kupon olayı?
22 Hazirana kadar devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…