Ubisoft hesabı Steam'e yönlendiriyor

hak515

Centipat
Ubisoft hesabıma Valhalla aldım ama Ubisoft'tan girmek yerine Steam'e yönlendiriyor. Madem Steam'e yönlendiriyor neden alıyorum ki? Ubisoft'tan direkt girerek oradan oyun yükleme olasılığı veriliyor mu? Yoksa program hiç işe yaramıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valhalla zaten Ubisoft'un oyunu ve oyunu direk Ubisoft Store vb. almış olsanız direk yükler oynarsınız zaten. Eğer Ubisoft Connect uygulamasında Yükle ya da Oyna butonuna tıklayınca Steam'e yönlendiriyor ise oyunu Steam'den almışsınız demektir. Bu nedenle Ubisoft Connect'den dahi oyunu açmaya çalışsanız önce oyunu satın aldığınız Steam hesabına giriş yapmanız gerekir.

Valhalla zaten Ubisoft'un oyunu ve oyunu direk Ubisoft Store vb. almış olsanız direk yükler oynarsınız zaten. Eğer Ubisoft Connect uygulamasında yükle ya da oyna butonuna tıklayınca Steam'e yönlendiriyor ise oyunu Steam'den almışsınız demektir. Bu nedenle Ubisoft Connect'den dahi oyunu açmaya çalışsanız önce oyunu satın aldığınız Steam hesabına giriş yapmanız gerekir.

Onu anladım Ubisoft Store'den aldığım bir oyunu hangi uygulamadan açar yüklerim?

Onu anladım Ubisoft Store'den aldığım bir oyunu hangi uygulamadan açar yüklerim?
Ubisoft Connect PC uygulamasını yükleyip e-posta ve şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Mesajınızı geç gördüm. Siz çözmüş olsanız bile belki daha sonra aynı sorun ile karşılaşanlar olursa diye yine de cevaplayayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı