Ubisoft mail göndermiyor

372608

Hectopat
Merhaba dostlarım. Bugün Ubisoft Connect'i bilgisayarıma yükledim. Game Pass'den Watch Dogs 2 oynamak için. Şifremi kaydetmeyi unutmuşum. Bu yüzden recover password kısmına tıkladım beni bir siteye yönlendirdi. O sitede mailimi istedi, girdim size mail gönderdik dedi ancak hiç mail bulamadım. Nedendir?

Merhaba dostlarım. Bugün Ubisoft Connect'i bilgisayarıma yükledim. Game Pass'den Watch Dogs 2 oynamak için. Şifremi kaydetmeyi unutmuşum. Bu yüzden recover password kısmına tıkladım beni bir siteye yönlendirdi. O sitede mailimi istedi, girdim size mail gönderdik dedi ancak hiç mail bulamadım. Nedendir?
Tekrar deneyin.

3 kere denedim ancak hala sonuç yok.
Spam kutusu gibi şeyleri kontrol ettiniz mi veya doğru mail adresiyle hesap açtığınza emin misiniz? Bir de Ubisoft son zamanlarda sunucu anlamında çok büyük sorunlar yaşadı sırf sunucular yüzünden oyunlara giremeyen insanlar oldu. Aceleniz yoksa bir kaç saat bekleyip deneyebilirsiniz.

Spam kutusu gibi şeyleri kontrol ettiniz mi veya doğru mail adresiyle hesap açtığınza emin misiniz? Bir de Ubisoft son zamanlarda sunucu anlamında çok büyük sorunlar yaşadı sırf sunucular yüzünden oyunlara giremeyen insanlar oldu. Aceleniz yoksa birkaç saat bekleyip deneyebilirsiniz.

Bütün yerlere baktım. Eğer yanlış mail adresi olsaydı hesap oluştururken bu maili kullanan bir hesap var demezdi diye düşünüyorum.

Bütün yerlere baktım. Eğer yanlış mail adresi olsaydı hesap oluştururken bu maili kullanan bir hesap var demezdi diye düşünüyorum.
Hocam bazı siteler o mail adresi ile hesap açmasanız bile varmış gibi yapıyor o yüzden dedim. Daha sonra denemekten başka çare yok gibi. Belki Ubisoft desteğe yazabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı