Ubisoft Connect Ubisoft nickinden mail bulma

Astraaa

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Model : HP Omen 16-wf0032TX
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop Gpu
İşlemci : Intel i9 13900-HX
RAM : 2x16GB DDR5-4800 (2400MHz)
Anakart : HP8BAB
Ekran Hz: 240
Meslek
E-Commerce
Merhaba.
Benim şu anda 2 tane Ubisoft hesabım var. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama olmuş birisinin nickname'i mbastra birisi mbastra0.
İlk kullandığım Ubisoft hesabım mbastra Steamdan The Crew 2 ve Far Cry 5 oyunlarını başlattığımda Ubisoft'ta bu heasbı kullanırdım. Yaklaşık 1 senedir Far Cry ve Crew oyununa girmedim ve Steamdan Far Cry 6 oyununu aldım. Far Cry 6 oyununu başlatırken de Ubisoft'ta beni mbastra nickine sahip yeni hesabımı bağladı(nasıl oldu hatırlamıyorum ben yeni hesap açmadım ve sanki hesabı kendi açmış gibi). Şimdi Steam'den Far Cry 5'e girmeye çalıştığımda mbastra adlı hesaba bağlanıyor ve oyun bulunamadı diyor. Evet oyun o hesapta yok zaten bilyorum fakat eski hesabıma giriş bilgilerimi bulamıyorum. Tüm maillerimle şifremi unuttum diyorum Ubisoft'ta, fakat hiçbirine şifre sıfırlama maili gelmiyor. Sadece nickname im ile mailimi nasıl bulabilirim? Ubi sitesinden talep açarken de nick ve heasbın kayıtlı olduğu maili soruyor. Yardım eder misiniz?

1724404033790.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün e-posta hesaplarınızda Ubisoft aratabilir misiniz? Bugüne kadar doğrulama kodu, hoş geldiniz mesajı düşmüştür herhalde.

Şifre sıfırlama mesajları da Spam kısmına düşmüş olabilir, oraya da bakarsanız iyi olur.

Bütün e-posta hesaplarınızda Ubisoft aratabilir misiniz? Bugüne kadar doğrulama kodu, hoş geldiniz mesajı düşmüştür herhalde.

Şifre sıfırlama mesajları da Spam kısmına düşmüş olabilir, oraya da bakarsanız iyi olur.
Hepsine baktım hiçbirinde bulamadım..
Herhangi ubisofttan maila almamışım bu da demek oluyor ki ubi hesabım maillerime kayıtlı değil. Ben de bunu anlamıyorum benim hesabım ama maillerime kayıtlı değil.. Ubisoftta 48 saattir ticketıma cevap vermedi. Baya güzel destek ekipleri varmış onları da tebrik etmek gerekiyor...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı