Çözüldü Ubisoft oyun kodu Steam üzerinden aktif edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Daha önce Steam üzerinden aldığım oyunu Origin'de aktif edebilmiştim. Aynı şekilde Ubisoft üzerinden bir oyunu alıp da Steam'de aktif edebilir miyim? Oyun The Crew 2. Playstore'dan almayı düşünüyorum.

Bu korsana giriyor mu bilmediğim için oyunun ismini vermeyeceğim.
Dün gece The Crew 2'yi aldım ben Playstore'dan, oyun kodu vermedi. Playstore siparişlerim sayfasının ürün bilgisi kısmından Ubisoft hesabına giriş yapıp oyunu o hesaba aktarıyorsun. Bende bu şekilde oldu yani, oyunu kod olarak vermedi.
Daha önce Steam üzerinden aldığım oyunu Origin'de aktif edebilmiştim. Aynı şekilde Ubisoft üzerinden bir oyunu alıp da Steam'de aktif edebilir miyim? Oyun The Crew 2. Playstore'dan almayı düşünüyorum.

Bu korsana giriyor mu bilmediğim için oyunun ismini vermeyeceğim.
Dün gece The Crew 2'yi aldım ben Playstore'dan, oyun kodu vermedi. Playstore siparişlerim sayfasının ürün bilgisi kısmından Ubisoft hesabına giriş yapıp oyunu o hesaba aktarıyorsun. Bende bu şekilde oldu yani, oyunu kod olarak vermedi.

Çözüm
Steam üzerinden aldığınız oyunu Origin üzerinde nasıl aktif ettiniz anlayamadım. Origin oyununu Steam üzerinden satın aldıktan sonra oyunu indirip oyun Origin hesabınızı girmenizi istedikten sonra Origin hesabınıza eklendiyse normal bir durum. Ubisoft'dan alıp Steam'a ekleyebileceğinizi sanmıyorum.

Anladım. Teşekkür ederim. Birkaç yıl önce oyunun kodunu veriyordu demek ki sistem değişmiş.

@iambmys9 Origin benden bir şey istemedi. Ben oyunu direkt olarak Steam üzerinden aldım ve bu konuya benzer bir konu gördüm (bu) forumda. Daha sonra denedim ve birkaç oyunu ekleyebildim. Tabi bütün oyunlarda işe yaramadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı