Hesabımda bedava oldukları zaman aldığım AF2 ve FC3 vardı. Geçen girmeye çalıştığımda hesabımda olmadığımı fark ettim. Oyunlarda toplamda 29 saati geride bırakmıştım. Nereler ile iletişime geçebilirim?
Ubisoft?Nereler ile iletişime geçebilirim?
Ubisoft desteğe başvurun.Hesabımda bedava oldukları zaman aldığım AF2 ve FC3 vardı. Geçen girmeye çalıştığımda hesabımda olmadığımı fark ettim. Oyunlarda toplamda 29 saati geride bırakmıştım. Nereler ile iletişime geçebilirim?
Hesaba ne kadar süre giriş yapmadınız?
Ubisoft?
Hocam Ubisoft Connect programından sağ üst köşedeki profil adınıza tıklayıp açılan sekmeden altta FAQ/HELP kısmına tıklayın, oradan giriş yapıp aşağıdaki.
can't find what you're looking for?
Chat with a Ubisoft agent or send us a message.
CONTACT US
Bu kısma derdinizi yazın.
Hocam chat yapmayın direkt sorununuzu o yazı kısmına yazıp gönderin dönüş yaparlar illaki.Chat is currently unavailable. Please choose another Support method.
Bu sorun çıkıyor.
Tamam sorunun kaynağını buldum ama "issue" bölümünü dolduramıyorum.Hocam chat yapmayın direkt sorununuzu o yazı kısmına yazıp gönderin dönüş yaparlar illaki.
Vallahi hocam mesai saatleri dışında olabilirler, sabah yazmayı deneyin.Tamam sorunun kaynağını buldum ama "issue" bölümünü dolduramıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.