Far Cry 3.
Onu bitirdim güzeldi başka önerin var mı?
Splinter Cell serisine bakabilirsin.
Splinter Cell blacklist, Far Cry 6, Star Wars outlaws, division 2, Watch Dogs 2
Hepsinin hikayesi ayrı, Legion sıkıcı bir oyun. 1'in hikayesi güzel ve 2'nin açık dünyası güzel. 1 ve 2 oynanır.5 seri bir oyun eski oyunlarda Türkçe yama sorunu olmaz değil mi? Bir de breakpoint tavsiye eder misin hocam.
Watcdogs Legion önerir misin veya sırası ile mi oynamam gerekir Watch Dogs'u 1'den başlayıp?
5 seri bir oyun eski oyunlarda Türkçe yama sorunu olmaz değil mi? Bir de breakpoint tavsiye eder misin hocam.
Watcdogs Legion önerir misin veya sırası ile mi oynamam gerekir Watch Dogs'u 1'den başlayıp?
Hepsinin hikayesi ayrı, Legion sıkıcı bir oyun. 1'in hikayesi güzel ve 2'nin açık dünyası güzel. 1 ve 2 oynanır.
Far Cry 3.
Breakpoint hakkında bilgim yok hocam ne desem yalan olur. Yama konusunda blaclist ve conviction da var diye biliyorum chaos theory için de ücretli yama var diye biliyorum zaten bana göre fazla eskiye gerek yok bu 3 oyun yeterli ve güzel olur. Double agent var onun hakkında pek bir fikrim yok.
4'ü de önerebilirim ama 5'i alma. 3 ile aynı neredeyse.Far Cry 4,5 ve 5ten sonra çıkan seriyi önerir misin hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.