K keridoruk81 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:33 #1 Arkadaşlar selam. Far Cry 6 satın aldım fakat Ubisoft hesabı algılamayıp CD key istemişti bende Steam ve Ubisoft aynı mail olacak şekilde Ubisoft hesabına girdim. Fakat burada da CD key istiyor. Steam'deki oyunları algılamıyor ve oyun oynayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 16:39
Arkadaşlar selam. Far Cry 6 satın aldım fakat Ubisoft hesabı algılamayıp CD key istemişti bende Steam ve Ubisoft aynı mail olacak şekilde Ubisoft hesabına girdim. Fakat burada da CD key istiyor. Steam'deki oyunları algılamıyor ve oyun oynayamıyorum.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 884 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:49 #2 Ubisoft hesabınıza bağlı Steam hesabı ile oyunu aldığınız Steam hesabı aynı mı? Buradan kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ubisoft hesabınıza bağlı Steam hesabı ile oyunu aldığınız Steam hesabı aynı mı? Buradan kontrol edebilirsiniz.
KS KS K keridoruk81 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:21 #3 cagr30 dedi: Ubisoft hesabınıza bağlı Steam hesabı ile oyunu aldığınız Steam hesabı aynı mı? Buradan kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet aynı. Artı 0 Eksi
cagr30 dedi: Ubisoft hesabınıza bağlı Steam hesabı ile oyunu aldığınız Steam hesabı aynı mı? Buradan kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet aynı.