Ubisoft Store büyük zam!

@falcondeath09 Halen asıl sorunun ne oyun ne de Ubisoft olmadığını kavrayamıyor olmak için gerçekten büyük çaba harcamak gerekiyor.

Birazcık yı çalıştırmayı deneyebilirsin.

İstersen Ubisoft’u toplanarak “ucuz oyun sat” diye boykot et, adamları ülkenin kötü ekonomik durumu ilgilendirmiyor.

Bu sorunun çözülmesi için uygulanabilecek yöntem ise zaten belirli.

Adamlar fiyatları mevcut kura göre giriyorlar bu arada. Senin düşündüğün gibi rastgele değil.

Son düzenleme:
Ubisoft oyunları zaten fiyatına göre yeterli kaliteyi genelde vermiyordu birbirinin kopyası oyunlar, artık hiç alınmaz. Bu kadar zamı kaliteli firmalar yapsa bir şey demeyeceğim.

İndirim biter bitmez Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'den tutda AC Valhalla'ya kadar bütün oyunlar zam yedi. Ne düşünüyorsunuz? Steam üzerinde bu son 1-2 saati iyi değerlendirin.
Ubisoft da kendine gelmiş anlaşılan. Orijinal oyun alabilmek için son dönemleri yaşıyoruz gibi...

İndirim biter bitmez Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'den tutda AC Valhalla'ya kadar bütün oyunlar zam yedi. Ne düşünüyorsunuz? Steam üzerinde bu son 1-2 saati iyi değerlendirin.
Hiç bir şey düşünmüyorum, düşünmeyeceğimde. Kollektör değilim. Elimdeki oyunlar bana yetiyor.

Neyse ki Ubisoft'un her oyununu Ultimate olarak ucuza almıştım kış indiriminde bundan sonraki oyunlara bakacağım artık

Gerçekten mi ya şaka gibi fiyatlar gerçekten. Oyunu 20 TL'ye alırken bile kararsız kalıyordum, bu fiyatlara oyunları nasıl alacağız acaba

Artık neredeyse her oyun zam yiyeceği için onu alayım bunu alayım derken Mortal Kombat'a para kalmadı. Haliyle oda müthiş zam yemiş.

Bundan sonra 10TL gördüğüm her oyunu alacağım. Steam, dolar 20 ve üzerine çıkarsa bu sefer gene günceller uğraşmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…