Ubisoft Store'da İndirimler Başladı!

Far Cry 5'i 2 defa bitirdim, değmez. Onun yerine AC Odyssey veya AC Origins al. Hikayesi çok kötü, açık dünyası boş, yapay zeka kötü.
AC oyunlarını oynadım. Far Cry hiç oynamadım ben, o yüzden denemeye değer mi diye bir görüş almak istedim.

AC almayı düşünenler bence kaçırmasın. Verdiğiniz paraya değecek oyunlar gerçekten. Uzun soluklu ve geniş bir açık dünyaya sahip oyun sizi bekliyor olacak.

AC almayı düşünenler bence kaçırmasın. Verdiğiniz paraya değecek oyunlar gerçekten. Uzun soluklu ve geniş bir açık dünyaya sahip oyun sizi bekliyor olacak.

Kesinlikle katılıyorum. AC Origins ve Odyssey serinin diğer oyunlarına göre farklı olsalarda kesinlikle verilen paranın karşılığını verecek oyunlar. Oyundaki tüm etkinlikleri yapmak ve yan görevlerle uğraşmak keyifli. Dövüş dinamikleri de oldukça cezbedici. ben iki oyunu da %100 şeklinde bitirdim ve 250 saatten fazla vakit harcadım.

Origins'in fiyatı iyi görünüyor. Diğer AC oyunlarını oynamıştık, bir de bunu oynayalım.

Şu anda %75 indirimde olan Ghost Recon Breakpoint'i 100 Unit parasına %20 ek indirim ile alamıyoruz diye biliyorum. Yani aynı anda hem %75 hem de %20 indirim uygulanmıyor diye yazıyor Ubisoft'un sayfasında. https://support.ubisoft.com/en-GB/faqs/000025242
"The codes cannot be used for in-Game purchases and may not work in conjunction with existing offers, discounts or with other codes." demiş.
Konuya açıklık getirmeniz mümkün mü?

Son düzenleme:
Ben dün Far Cry Bundle satın aldım. Ekstra %20 indirim de kullanabildim.

Ben dün Far Cry Bundle satın aldım. Ekstra %20 indirim de kullanabildim.
Sadece ön sipariş oyunlarında "UBIFORWARD" kodu ile %20 indirimli alamıyorsun. Fakat diğer oyunları "UBIFORWARD" koduyla indirimli alabiliyorsun.

Arkadaş 100 unit ile indirim almaktan bahsetmiş. Ben de alınabildiğini söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…