Ubisoft üzerinden alınan DLC nasıl kurulur?

Probhett

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Steam üzerinden AC Odyssey almıştım, az önce de bu oyun için DLC satın aldım Ubisoft Connect üzerinden. Ödeme ekranı takıldı kaldı, ödemenin alındığına dair mail geldi. Şimdi Ubisoft Connect üzerinden sipariş geçmişine girdiğimde görseldeki gibi görünüyor. Ödeme ekranında kaldım yani başarıyla alındı vs demedi bundan dolayı acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum. Görsele göre satın alım olmuş, oyunlarım kısmında baktığım zaman göremiyorum DLC'yi. Peki bu DLC'yi benim kurmam gerekmiyor mu, yani satın aldım direk DLC'yi oynayabiliyor muyum indirme vs yapmadan yoksa normalde ayrıca indirmem mi gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-01-01 183804.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-01 183804.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 172
Ana oyun Steam'de olunca ek paketin de Steam üzerinden alınması gerekiyor. Ayrı ayrı alınca genelde çalışmıyor. Oyunu Steam üzerinden alıp sadece Ubisoft Connect'i kullanarak açabiliyor musun mesela? Hayır. Açmaya çalışırken Steam'e yönlendiriyor. Bu sebepten dolayı ek paketi Steam üzerinden alması lazım.

Yukarıda da belirtmişler zaten.

Ana oyun Steam'de olunca ek paketin de Steam üzerinden alınması gerekiyor. Ayrı ayrı alınca genelde çalışmıyor. Oyunu Steam üzerinden alıp sadece Ubisoft Connect'i kullanarak açabiliyor musun mesela? Hayır. Açmaya çalışırken Steam'e yönlendiriyor. Bu sebepten dolayı ek paketi Steam üzerinden alması lazım.
E tamam da Uplay üzerinden oyunu açınca nasıl Steam'e bağlı klasöre yönlendiriyorsa, Uplay ile Steam bağlantısı varsa DLC alınca da aktif olması lazım. Tabi bir kontrol etmek lazım ama gördüğü halde aktif olmaması diye bir şey olmaz herhalde.

DLC'nin ana oyunun bulunduğu platform üzerinden alınması lazım. Yukarıda bağlantı paylaştım. Çalışacağına dair özel olarak belirtilen bir şey yoksa bu işlem genelde uyumsuz oluyor.

Uplay ile Steam bağlantısı olması bir şey ifade etmiyor. Bu dediğiniz oyunu açmak için zaten şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı