Steam Ubisoft yayıncı indirimleri başladı

Makaleler
20
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D
Sapphire Pulse RX 9060 XT
Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000MHz
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2
Thermaltake Versa T27 TG | High Power Performance GD 800W 80+ Gold
Kingston 1TB KC3000 M.2
3d6e5e4f3c4dfaa9f33d08885b10e79d5078eab5.jpg

Steam'de %85'e varan Ubisoft yayıncı indirimleri başladı. İndirimler için Steam sayfasını inceleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim sayın hocam. Assasins Creed Ezio Serisini almak istiyordum fakat oynanır mi bilemedim. Yoksa parayı biriktirip EU4 ile HOI 4 mü almak mantıklı?
Hangisi daha mantıklı, sizin zevkinize kalmış. Ancak Ezio Serisinin halen gideri var. Şu anda Brotherhood oynuyorum ve epey zevkli.

Benim kararsız kaldığım oyun ise Beyond Good and Evil 20th Year Edition oldu. GOG üzerinde asıl oyuna sahibim ama 340 TL gibi bir paraya bu yeni remaster alınır mı bilemiyorum?

Hangisi daha mantıklı, sizin zevkinize kalmış. Ancak Ezio Serisinin halen gideri var. Şu anda Brotherhood oynuyorum ve epey zevkli.

Benim kararsız kaldığım oyun ise Beyond Good and Evil 20th Year Edition oldu. GOG üzerinde asıl oyuna sahibim ama 340 TL gibi bir paraya bu yeni remaster alınır mı bilemiyorum?
Ezio serisini PS3'den oynamıştım 6-7 yıl önce. Fakat o zamanki aklım oyunu anlamaya yetmiyordu, ingilizcem de yeterli değildi. Sadece çatıdan çatıya alıyordum. Iki oyun türü de birbirinden çok farklı fakat bilmiyorum.

Her zamanki indirimler, oyunları pek satmadığı için sürekli indirim alır.
Tabii o kısım öyle hocam. Haberi olmayan varsa diye paylaşıyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı