K Kaan188w8 Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 Ne yaptıysam Ubisoft'tan oyun alamdim. Müşteri hizmetlerini aradim bu xSolo mu ne var, orası Türkiye'ye kapatmış dedi. Nasıl alışveriş yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
Ne yaptıysam Ubisoft'tan oyun alamdim. Müşteri hizmetlerini aradim bu xSolo mu ne var, orası Türkiye'ye kapatmış dedi. Nasıl alışveriş yapabilirim?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 22 Mayıs 2022 #2 Kaan188w8 dedi: Ne yaptıysam Ubisoft'tan oyun alamdim. Müşteri hizmetlerini aradim bu xSolo mu ne var, orası Türkiye'ye kapatmış dedi. Nasıl alışveriş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... xSolla olmasın o? Daha geçen ben alışveriş yaptım. Sizde sorun var galiba. Artı 0 Eksi
Kaan188w8 dedi: Ne yaptıysam Ubisoft'tan oyun alamdim. Müşteri hizmetlerini aradim bu xSolo mu ne var, orası Türkiye'ye kapatmış dedi. Nasıl alışveriş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... xSolla olmasın o? Daha geçen ben alışveriş yaptım. Sizde sorun var galiba.
KS KS K Kaan188w8 Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #3 shocktroop dedi: xSolla olmasın o? Daha geçen ben alışveriş yaptım. Sizde sorun var galiba. Genişletmek için tıkla... Hangi kart ile yaptınız Artı 0 Eksi
shocktroop dedi: xSolla olmasın o? Daha geçen ben alışveriş yaptım. Sizde sorun var galiba. Genişletmek için tıkla... Hangi kart ile yaptınız