Eğer azıcık araştırırsanız 6- 7 ayda 10 tane oyunu iptal ettiklerini, bu sene Ilkbahar döneminde çıkması gereken Skull and Bones belirsiz tarihe ertelendi, her şeyleri sızıyor, kendilerini başka bir şirkete satmak isteyip satmadıklarını görürsünüz. Adamlar aşırı kötü durumda şu an.
Ubisoft batacak he? Nerede o günler. Batsa da şu yetenekli ve tecrübeli çalışanlar başka firmalarda daha güzel değerlendirilebilse. Ubisoftun sürekli tekrar eden aynı oyunlarını yaparak kariyerlerini harcıyorlar.
Ubisoft batacak he? Nerede o günler. Batsa da şu yetenekli ve tecrübeli çalışanlar başka firmalarda daha güzel değerlendirilebilse. Ubisoftun sürekli tekrar eden aynı oyunlarını yaparak kariyerlerini harcıyorlar.
Eğer azıcık araştırırsanız 6- 7 ayda 10 tane oyunu iptal ettiklerini, bu sene ilkbahar döneminde çıkması gereken Skull and Bones belirsiz tarihe ertelendi, her şeyleri sızıyor, kendilerini başka bir şirkete satmak isteyip satmadıklarını görürsünüz. Adamlar aşırı kötü durumda şu an.
Hocam Ubisoft'u kim satın alır fiyatını geçtim bilmem kaç bin çalışanı var giderleri çok. Ama dediğiniz gibi Ubisoft batarsa ucuza Microsoft'a kakalanır sonra şirket çok büyük küçülmeye gider.
Hocam Ubisoft'u kim satın alır fiyatını geçtim bilmem kaç bin çalışanı var giderleri çok. Ama dediğiniz gibi Ubisoft batarsa ucuza Microsoft'a kakalanır sonra şirket çok büyük küçülmeye gider.
Reddit şairleri bunu çok söylüyor hocam. Araya Ubisoft oyunları sıradan oluyor zaten, 2 yıl geç oynayınca dev şeyler kaçırmıyoruz diye ekleyenler de oluyor.
@333365 çok haklısınız, yalnız bir nokta eklemek istiyorum. Ücretsiz verdiği oyunları indirip oynamazsanız bir süre sonra kendi kendine iade edilebiliyor. Sipariş verirken kabul edilen yerde de yazıyor. Süre ne kadar bilmiyorum, o kadar dikkat etmedim.
3 yıldır oyun alıyorum, Steam'de 115 tane aldım. Epic'te bu zamana kadar aldığım tek oyun Outlast 1, 2 ve DLC. Onlar da bedava denecek fiyatlara olduğu için. Zamanında yorumlarına bakıp korkarım diye Steam'den almamıştım.
@706143 bedava oyun veriyorlar ve oynamamız mı isteniyormuş? Haha Bunu bilmiyordum. O zaman bedava oyun dağıtmasınlar arkadaş. Biz ne Steam'e ne de Epic Games'e muhtacız.