Ubisoft'un oyunlarını Steam'e getirmemesi

Kim batmanın eşiğinde Ubisoft mu :D. Fanboyluğu bırakın diye yazmış birde fakat yazın baştan sona fanboyluk.
Eğer azıcık araştırırsanız 6- 7 ayda 10 tane oyunu iptal ettiklerini, bu sene Ilkbahar döneminde çıkması gereken Skull and Bones belirsiz tarihe ertelendi, her şeyleri sızıyor, kendilerini başka bir şirkete satmak isteyip satmadıklarını görürsünüz. Adamlar aşırı kötü durumda şu an.

Ubisoft batacak he? Nerede o günler. Batsa da şu yetenekli ve tecrübeli çalışanlar başka firmalarda daha güzel değerlendirilebilse. Ubisoftun sürekli tekrar eden aynı oyunlarını yaparak kariyerlerini harcıyorlar.

Ubisoft batacak he? Nerede o günler. Batsa da şu yetenekli ve tecrübeli çalışanlar başka firmalarda daha güzel değerlendirilebilse. Ubisoftun sürekli tekrar eden aynı oyunlarını yaparak kariyerlerini harcıyorlar.
Özellikle tasarım alanında çalışanlar çok başarılı. Harita ve kıyafetleri oyunların nadir iyi şeylerinden.

Epic Games Steam'den daha uygun fiyatlı ve yerel fiyatlandırmaları var. Öte yandan mesele ulkeyse Epic Games'de Türkiye'de temsil eden bir firma var.

Epic Games'in de degerini bilelim.
Epic Games özellikle rekabet için değerli bir firma fakat rakip olma politikasının sadece tekelcilik ve beleş oyun olması kötü.

Adamlar kazanmak istedikleri parayı kazanıyor demek ki bu yüzden oyuncu isteklerini de dinlemiyorlar.
Kazanmak istedikleri parayı kazandıklarını sanmıyorum hocam. Adamların her oyunu batıyor şu an.

Eğer azıcık araştırırsanız 6- 7 ayda 10 tane oyunu iptal ettiklerini, bu sene ilkbahar döneminde çıkması gereken Skull and Bones belirsiz tarihe ertelendi, her şeyleri sızıyor, kendilerini başka bir şirkete satmak isteyip satmadıklarını görürsünüz. Adamlar aşırı kötü durumda şu an.

Hocam Ubisoft'u kim satın alır fiyatını geçtim bilmem kaç bin çalışanı var giderleri çok. Ama dediğiniz gibi Ubisoft batarsa ucuza Microsoft'a kakalanır sonra şirket çok büyük küçülmeye gider.

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1685051220979.jpg
    FB_IMG_1685051220979.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 41
@Bigby WoIf şu rezil firma umarım batar. Bıktık şu firmadan.

Hocam Ubisoft'u kim satın alır fiyatını geçtim bilmem kaç bin çalışanı var giderleri çok. Ama dediğiniz gibi Ubisoft batarsa ucuza Microsoft'a kakalanır sonra şirket çok büyük küçülmeye gider.
Zaten kendileri satmaya çalışıp bunu basaramamalarının sebebi bu hocam. Bir sürü alt şirket, çalışan ve lisans hakkı.

Şair ne demiş? No Steam, no buy. Keyifleri bilir yani.
Reddit şairleri bunu çok söylüyor hocam. Araya Ubisoft oyunları sıradan oluyor zaten, 2 yıl geç oynayınca dev şeyler kaçırmıyoruz diye ekleyenler de oluyor.

@333365 çok haklısınız, yalnız bir nokta eklemek istiyorum. Ücretsiz verdiği oyunları indirip oynamazsanız bir süre sonra kendi kendine iade edilebiliyor. Sipariş verirken kabul edilen yerde de yazıyor. Süre ne kadar bilmiyorum, o kadar dikkat etmedim.

3 yıldır oyun alıyorum, Steam'de 115 tane aldım. Epic'te bu zamana kadar aldığım tek oyun Outlast 1, 2 ve DLC. Onlar da bedava denecek fiyatlara olduğu için. Zamanında yorumlarına bakıp korkarım diye Steam'den almamıştım. 🙂

@706143 bedava oyun veriyorlar ve oynamamız mı isteniyormuş? Haha :D Bunu bilmiyordum. O zaman bedava oyun dağıtmasınlar arkadaş. Biz ne Steam'e ne de Epic Games'e muhtacız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı