Ubisoft'un Tencent tarafından satın alınması gündeme düşünce Ubisoft hisseleri %30 arttı

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
9-10 Euro seviyesine kadar düştüğü için %30 artış sadece +3 Euro kadar değer eklemiş lakin yine de basit bir haberin gündeme düşmesi bile %30 değer kazandırtmış adamlara.

Sizce Ubisoft, Tencent tarafından alınır mı? Yoksa yoluna bireysel mi devam eder?

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çiniler 2 seneye komple alırlar ve diğer oyunlarında gördüğümüz koca göğüslü büyülü ablaların ve değişik anime tipli yaratıkların başrol oynadığı bir FAR CRY oyunu oynarız.

Çiniler 2 seneye komple alırlar ve diğer oyunlarında gördüğümüz koca göğüslü büyülü ablaların ve değişik anime tipli yaratıkların başrol oynadığı bir FAR CRY oyunu oynarız.
En azından farklılık olur.

Çiniler 2 seneye komple alırlar ve diğer oyunlarında gördüğümüz koca göğüslü büyülü ablaların ve değişik anime tipli yaratıkların başrol oynadığı bir Far Cry oyunu oynarız.

Gacha sisteminde Assassin's Creed bekliyorum ben(!)

Bu XDEFIANT mı nedir kesin Çinlilere "bakın bizim elemanlar mobile çıkacak oyunu hemen PC'ye çıkardı" demek için çıktı oyunun başka açıklaması yok.

Son çıkan Star Wars oyununu gerçekten beğendiniz mi?

Dünyanın en sıkıcı 3. oyunuydu.

Son çıkan Star Wars oyununu gerçekten beğendiniz mi?

Dünyanın en sıkıcı 3. oyunuydu.

Onu oynamadım ama AC serisinin hemen hemen hepsini oynadım, sadece 1-2 oyun kaldı: Unity ve Mirage. Bu oyunları bitiremememin sebebi, birkaç aydır Online oyunlara ağırlık vermem. Sanırım 2-3 sene oldu Witcher 3'ü alalı, hâlâ bitmedi. Ama mesela AC Valhalla eğer oyun bittikten sonra New Game Plus olarak başlasaydı, bir kez daha oynardım çünkü aşırı zevk aldım. Yaklaşık 400 saatlik olmasına rağmen. AC serisini aldığımda DLC'lerle birlikte çok ucuzdu. Şimdi Valhalla'nın Complete versiyonunu almaya kalksan, bazı insanlara çok pahalı gelebiliyor. Mecburen korsana yöneliyorlar. Gerçi Valhalla'ya 1000 TL bile versen değer çünkü 400 saat çok doyurucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…