9-10 Euro seviyesine kadar düştüğü için %30 artış sadece +3 Euro kadar değer eklemiş lakin yine de basit bir haberin gündeme düşmesi bile %30 değer kazandırtmış adamlara.
Sizce Ubisoft, Tencent tarafından alınır mı? Yoksa yoluna bireysel mi devam eder?
Çiniler 2 seneye komple alırlar ve diğer oyunlarında gördüğümüz koca göğüslü büyülü ablaların ve değişik anime tipli yaratıkların başrol oynadığı bir FAR CRY oyunu oynarız.
Çiniler 2 seneye komple alırlar ve diğer oyunlarında gördüğümüz koca göğüslü büyülü ablaların ve değişik anime tipli yaratıkların başrol oynadığı bir FAR CRY oyunu oynarız.
Çiniler 2 seneye komple alırlar ve diğer oyunlarında gördüğümüz koca göğüslü büyülü ablaların ve değişik anime tipli yaratıkların başrol oynadığı bir Far Cry oyunu oynarız.
Oyunları zaten güzel onunla alakası yok. Bir oyun çıktığında çok pahalı çıkıyor. Hem dil desteği yok hem pahalı hem de internet olmayınca oyun açılmıyor. Bu EA oyunları için de geçerli.
Oyunları zaten güzel onunla alakası yok. Bir oyun çıktığında çok pahalı çıkıyor. Hem dil desteği yok hem pahalı hem de internet olmayınca oyun açılmıyor. Bu EA oyunları için de geçerli.
Onu oynamadım ama AC serisinin hemen hemen hepsini oynadım, sadece 1-2 oyun kaldı: Unity ve Mirage. Bu oyunları bitiremememin sebebi, birkaç aydır Online oyunlara ağırlık vermem. Sanırım 2-3 sene oldu Witcher 3'ü alalı, hâlâ bitmedi. Ama mesela AC Valhalla eğer oyun bittikten sonra New Game Plus olarak başlasaydı, bir kez daha oynardım çünkü aşırı zevk aldım. Yaklaşık 400 saatlik olmasına rağmen. AC serisini aldığımda DLC'lerle birlikte çok ucuzdu. Şimdi Valhalla'nın Complete versiyonunu almaya kalksan, bazı insanlara çok pahalı gelebiliyor. Mecburen korsana yöneliyorlar. Gerçi Valhalla'ya 1000 TL bile versen değer çünkü 400 saat çok doyurucu.