Ubisoft'un uzun süredir aktif olmayan hesapları sildiği ortaya çıktı

Iyi bari kutulu oyunumun keyi ve telefon numaram kayıtlıydı boşa düşmüş olurlar :)
O keyler tek kullanımlık oluyor. Yani o keyi herhangi bir Ubisoft hesabında kullandıysan kalıcı olarak erişimin gidecek demek oluyor bu.

Aynen kanka Ubisoft'ya, AC Valhalla, Far Cry 3 ya şahane firma kanka. Rockstar çöp kalıyor yanlarında, GTA 5 çöpünü kim ne yapsın ya?

İyi ki ülkeniz gibi sizde çöküşün içindesiniz ya.

Buraya da bu ay içerisinde çıkan diğer kötü haberlerini bırakıyorum:

Ubisoft oyunları bir tane Ubisoft hesabına anında bağlanıyor ve o hesap kapanırsa kalıcı olarak oyuna erişiminiz kesiliyor. Diyelim ki Steam'den AC Brotherhood aldınız ve Ubisoft hesabınıza oyunu bağlayıp oyunu oynadınız. Sonra bu sebepten ötürü Ubisoft hesabınız kapandı. Artık AC Brotherhood Steam hesabınızda bulunmaya devam etmesine rağmen oyunu asla oynayamıyorsunuz.

Hayır reis hatan var oynayabiliyorsun sadece Steam'in ve Ubisoft hesabının ilişkisini kesmen yeterli olacaktır.

Ubisoft, bu şekilde de tekrara süren rezil oyunlarını da oynatmış oluyor. Tekrara süren rezil oyunlarını başka nasıl oynatacaktı ki? Tamamıyla fiyasko durum. İnsanları Ubisoft'a giriş yapmaya itiyorlar. Ya istemiyorum kardeşim, o rezil firmanın Launcher'ine girmek istemiyorum. Neden bu ısrar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ubisoft: Buy my games again hahaha go brrr :D
Also Ubisoft: Why do i hear boss music?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır reis hatan var oynayabiliyorsun sadece Steam'in ve Ubisoft hesabının ilişkisini kesmen yeterli olacaktır.
O henüz Ubisoft hesabına bağlamadığın oyunlar için geçerli olabilecek bir şey. Ubisoft aktivasyonları tek kullanımlık ve tek hesaba bağlı olabiliyor, aynı diğer platformlarda olduğu gibi. Yani birinin Ubisoft hesabı silindiğinde oyunlar da kalıcı olarak kitleniyor veya Ubisoft hesabı değiştirdiğinde Steam'deki oyunları başka bir Ubisoft hesabına bağlayamıyor. En fazla destek ile iletişime geçebiliyor.

Böyleleri yüzünden oyun satın almıyorum bu sebeple. Kütüphanemdeki tek Ubisoft oyunu Far Cry 5 ve Far Cry 3 onu da sırf ikisini birlikte 50 liraya satıyorlar diye almıştım. Sonrasında kütüphanemi kirlettiğim için vicdan azabı çektim.
Bir de bir sorum var. Oyunu Steam'den alıyorum. Steam'den indiriyorum. Oyunu aç dediğimde bana kendi dandik uygulamasını yüklettirip onun üzerinden açtırtmaya çalışıyor. Sırf şu bile bunlardan oyun almamak için bir sebep. Umarım yakın zamanda komple batarlar. İki tane ezik öz güvensiz oyun şirketi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı