uBlock Origin benzeri uzantı önerileri

• Konuyu başlatan Pexrow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.002

Pexrow

Centipat
Daha fazla  
uBlock Origin geçtiğimiz günlerde F yedi kısacası bana aynısının çok benzeri lazım. Bu durumda yardım edebilirseniz çok sevinirim. Özellikle uBlock Origin'de reklam engellemeyi algılayan sitelerin karşımıza çıkarttığı reklam engelleyiciyi kapatın şeyi de engellenebiliyordu ve çoğu sitede de stabil olarak güzel ad block yapıyor. Böyle bir ad blocker uzantısı tavsiye ederseniz çok sevinirim. İyi sosyaller.
Düzeltme: Chrome için F yedi sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uBlock Origin bende hali hazırda kuruluydu zaten, şu anda da kurulu gözüküyor. Bu kaldırılma olayı yeni kuracaklar için mi?

Hocam uBlock Origin'den bahsediyorum uBlock Origin'de ayarlar daha kolay yapılabiliyor.

1741024143105.png

Mesela şu göz işaretine basınca.

1741024135790.png

Böyle olan uyarıları da engelliyor siteyi kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
Ayrıca uBlock'u linkleyip nokta koymak yerine düzgünce anlatsaydınız daha iyi olurdu iyi sosyaller.

Hocam uBlock Origin bende halihazırda kuruluydu zaten, şu anda da kurulu gözüküyor. Bu kaldırılma olayı yeni kuracaklar için mi?

Hocam uBlock (Origin) versiyonu Chrome'dan tamamen kaldırıldı desteğide kesildi yani sonradan kuranlara değil direkt destek kesildi hiç kimse kullanamıyor. Siz uBlock'un normal versiyonundan bahsediyor olabilir misiniz?
1741024391984.png
1741024400866.png

Hocam uBlock (Origin) versiyonu Chrome'dan tamamen kaldırıldı desteğide kesildi yani sonradan kuranlara değil direkt destek kesildi hiç kimse kullanamıyor. Siz uBlock'un normal versiyonundan bahsediyor olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2436977Eki Görüntüle 2436978
Hocam şimdi bana da bildirim geldi Chrome'dan, uBlock Origin artık kullanılamıyor vs. diye. Siz neye geçeceksiniz? Normal uBlock veya uBlock Origin Lite'ın normal Origin'den farkı var mı?

İkisi de çok kötü Lite olan bypass yapmıyor bozuk UBlock'ta hemen detected yiyor şu anda bir şey kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı