AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.676 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Haziran 2023 #1 Discord şifremi sıfırlamak istediğim için şifremi unuttum yaptım ve gelen linke basınca şöyle bir şey çıktı. uBlock Origin neden Discord'u engelliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
Discord şifremi sıfırlamak istediğim için şifremi unuttum yaptım ve gelen linke basınca şöyle bir şey çıktı. uBlock Origin neden Discord'u engelliyor?
Çözüm N N nexpugnable 26 Haziran 2023 AzPişmişKöfte dedi: Discord şifremi sıfırlamak istediğim için şifremi unuttum yaptım ve gelen linke basınca şöyle bir şey çıktı. Eki Görüntüle 1837636 uBlock Origin neden Discord'u engelliyor? Genişletmek için tıkla... Filtrelerden vs. kaynaklıdır. Bir daha uyarma deyip geçebilirsiniz, sorun olmaz.
AzPişmişKöfte dedi: Discord şifremi sıfırlamak istediğim için şifremi unuttum yaptım ve gelen linke basınca şöyle bir şey çıktı. Eki Görüntüle 1837636 uBlock Origin neden Discord'u engelliyor? Genişletmek için tıkla... Filtrelerden vs. kaynaklıdır. Bir daha uyarma deyip geçebilirsiniz, sorun olmaz.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 AzPişmişKöfte dedi: Discord şifremi sıfırlamak istediğim için şifremi unuttum yaptım ve gelen linke basınca şöyle bir şey çıktı. Eki Görüntüle 1837636 uBlock Origin neden Discord'u engelliyor? Genişletmek için tıkla... Filtrelerden vs. kaynaklıdır. Bir daha uyarma deyip geçebilirsiniz, sorun olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
AzPişmişKöfte dedi: Discord şifremi sıfırlamak istediğim için şifremi unuttum yaptım ve gelen linke basınca şöyle bir şey çıktı. Eki Görüntüle 1837636 uBlock Origin neden Discord'u engelliyor? Genişletmek için tıkla... Filtrelerden vs. kaynaklıdır. Bir daha uyarma deyip geçebilirsiniz, sorun olmaz.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 26 Haziran 2023 #3 Devam et'e tıklayın, Discord'un sizi izlemek istemesi sebebiyle bu çıkmakta. Artı 0 Eksi
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 26 Haziran 2023 #4 AzPişmişKöfte dedi: Discord şifremi sıfırlamak istediğim için şifremi unuttum yaptım ve gelen linke basınca şöyle bir şey çıktı. Eki Görüntüle 1837636 uBlock Origin neden Discord'u engelliyor? Genişletmek için tıkla... Üçüncü taraf çerez kullanıldığı içindir. Önemli değil. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte dedi: Discord şifremi sıfırlamak istediğim için şifremi unuttum yaptım ve gelen linke basınca şöyle bir şey çıktı. Eki Görüntüle 1837636 uBlock Origin neden Discord'u engelliyor? Genişletmek için tıkla... Üçüncü taraf çerez kullanıldığı içindir. Önemli değil.
KS KS AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.676 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Haziran 2023 #5 nexpugnable dedi: Filtrelerden vs. kaynaklıdır. Bir daha uyarma deyip geçebilirsiniz, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım, acaba scam mı diye düşünüp konuyu açmıştım. Artı 0 Eksi
nexpugnable dedi: Filtrelerden vs. kaynaklıdır. Bir daha uyarma deyip geçebilirsiniz, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım, acaba scam mı diye düşünüp konuyu açmıştım.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 26 Haziran 2023 #6 Tahmin ediyorum ki: Bunun bir izleyici olduğu geçiyor, uBlock görevi de izleyicileri engellemek. Sorun yok yani aslında. Artı 0 Eksi
Tahmin ediyorum ki: Bunun bir izleyici olduğu geçiyor, uBlock görevi de izleyicileri engellemek. Sorun yok yani aslında.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 26 Haziran 2023 #7 Sebebi tam olarak attığınız görselde yazıyor: Bu adres Discord'un trackerlarından birisi olduğu için kullandığınız filtre listelerinden birisinde yasaklı durumda. Zararlı bir şey yok, devam et diyip linke girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sebebi tam olarak attığınız görselde yazıyor: Bu adres Discord'un trackerlarından birisi olduğu için kullandığınız filtre listelerinden birisinde yasaklı durumda. Zararlı bir şey yok, devam et diyip linke girebilirsiniz.