Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Google'da reklam engelleyici olarak bu uzantıyı kullanıyorum asıl amacım YouTube'da reklam olmaması bu uzantı iyi midir PC'yi yavaşlatır mı önerir misiniz ya da daha iyi olan bir uzantı tavsiyeniz var mıdır?
Güvenilir, aksine tarayıcıyı hızlandırır.
Ben sadece pcde oluyor sanıyordum nasıl yaptınız?Daha iyisi yok. Youtube reklamları için birebir. Mobilde de kullanıyorum.
Google'da reklam engelleyici olarak bu uzantıyı kullanıyorum asıl amacım YouTube'da reklam olmaması bu uzantı iyi midir PC'yi yavaşlatır mı önerir misiniz ya da daha iyi olan bir uzantı tavsiyeniz var mıdır?
En iyisi hatta içlerindenGoogle'da reklam engelleyici olarak bu uzantıyı kullanıyorum asıl amacım YouTube'da reklam olmaması bu uzantı iyi midir PC'yi yavaşlatır mı önerir misiniz ya da daha iyi olan bir uzantı tavsiyeniz var mıdır?
Hocam eskiden hep çıkıyordu, reklam engelleyici kullanıyorsunuz diye. Video falan izlenmiyordu. Şimdi öyle bir sorun yok.Hocam ek olarak YouTube artık reklam engelleyicileri devre dışı bırakacakmış bu konu hakkında bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.