Rehber uBlock Origin tavsiye edilen ayarlar

Yüksek ve sorunlı bir kaynak tüketimi, çoğu siteyi açarken Chromium'a göre yavaş ve bazı sitelerde görsel bozukluklara da yol açıyor.
Bunun nedeni aslında web sitelerinin Chrome esas alınarak tasarlanması, Firefox uyumluluğunun ihmal edilmesi.

Burada da değiniliyordu:

Dediğiniz uBlock Origin ayarlarını + privacy badger ayarlarını + Brave ayarlarını yaptım 3ünün koruması da açık fakat hala daha böyle diyor herhangi bir yayıncı açıldığında ya da F5 yaptığımda. Acaba başka bir çözümü var mı diğer attığınız link İngilizce olduğu için pek anlamadım.

Privacy Badger'i önerdiğim ayarlar ile kullanıyorsan bir zaman tanıman gerekiyor. Sitede gezdiğin sürece izleyicileri öğreniyor ve engelliyor. İzleyicileri öğrendikten sonra reklam görmen çok zor.

Büyük ihtimalle Privacy Badger sende bu kadar izleyici engellemiyordur. Biraz öğrenmesi için beklemen gerekiyor.

Ayrıca AdGuard DNS kullanıyorum. Ama AdGuard DNS'in engellediğini sanmıyorum. Yine de kullanmanızı öneririm.

brave://settings/security

https://dns.adguard-dns.com/dns-query

Sizin önerilen ayarlarda cloudfire 1.1.1.1 vardı ben de o yüzden orada onu kullanıyordum.

AdGuard DNS'in reklam engelleyici özelliği olduğundan, bazı yerel sitelerde reklam engelleme sorun çıkarabiliyor. O yüzden konularda kullanıcılara sorun çıkarma ihtimali olan ayarları önermiyorum.

Çok bir uğraş yok. Reklam engellemesi daha kusursuz oluyor. Privacy Badger ile birlikte kullanınca da neredeyse hiç reklam görmüyorsunuz. Ayrıca güvenliği artırıyor. Sizi zararlı sitelere yönlendiren bağlantıları falan engelliyor. Yani kesinlikle deneyim farkı oluyor. @mantion

@26318 hocam selam bu filtreler ne işe yarıyor? Onu da anlatabilir misiniz pek güvenemedim. Bilmediğim konular olduğundan onları eklememizi tavsiye eder misiniz tavsiye ederseniz ne işe yaradıklarıyla anlatırsanız çok işime yarar cevabınızı bekliyorum...

@Yenilmezz Filtre detayları için yanındaki göz ve ev simgesine tıklayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…