Çözüldü uBlock Origin Twitch reklamlarını engellemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Normalde uBlock Origin ve Brave'in kendi blockerını kullanıyorum fakat Twitch'i engellemiyor, ne önerirsiniz?

Bu arkadaşın ayarlarına çalışmadı demişler ama bende yaradı bu şekilde çözdüm.

Purple Ads Blocker kullanabilirsin.
Birkaç kişi gördüm kullanan fakat ne yalan söyleyeyim güvenemedim o yüzden bi şu ayarı deneyeyim dedim ve tuttu

Şu anlık bahsettiğiniz engelleyiciler çalışmadığı için bir süreliğine Twiblocker diye bir eklenti bulup kullanmaya başladım. Çalışıyor ama 2-3 saniye drop sorunu oluyor, geçilemeyen 30 saniyelik reklamlardan iyidir en azından.
Birkaç kişi gördüm kullanan fakat ne yalan söyleyeyim güvenemedim, o yüzden bir şu ayarı deneyeyim dedim ve tuttu.
Yeni haberim oldu. Ben de deneyeceğim, teşekkürler.

Reddit'te araştırırken denk gelmiştim pixeltris adlı github kullanıcısının o repositorysine. Haftalardır sorunsuz kullanıyordum fakat şu ara reklam geldiği zaman ekrandaki görüntüyü değiştiriyor ve reklam görmüyorsunuz fakat belli bir süre yayını izleyememiş oluyorsunuz. Vaft da bu şekilde sağladığı diğer script de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…