Yani normal kurulum ekranındada aynısı var sadece hata sesi geliyor. Sabit diske kurmadan deneyin seçeneğini denedim gene aynı hata.Eğer Live kullanacaksan sonu Live ile biteni sorunsuz çalışır ama bildiğim kadarıyla Ubuntu'nun Live özelliği yok.
Yani normal kurulum ekranındada aynısı var sadece hata sesi geliyor. Sabit diske kurmadan deneyin seçeneğini denedim gene aynı hata.
Başlatma ekranı gelmeden önce ACPI hatası alıyorum. Mor başlatma ekranından sonra siyah ekran hatası alıyorum. Ve hata sesi geliyor.Zaten HDD 500GB 100-150GB falan Ubuntu'ya versen bence daha rahat olabilir yani Dual bot yaparsan senin için daha olabilir çünkü Live kullandığın zaman pek sağlıklı olmuyor hem sistemin için hem de senin için. Dualbot daha iyi.
Ne hatası alıyorsun.
Mint'in live özelliğü var mı?Zaten HDD 500GB 100-150GB falan Ubuntu'ya versen bence daha rahat olabilir yani Dual bot yaparsan senin için daha olabilir çünkü Live kullandığın zaman pek sağlıklı olmuyor hem sistemin için hem de senin için. Dualbot daha iyi.
Ne hatası alıyorsun.
Ubuntu yerine Linux Mint de kurabilirsin yanılmıyorsam Ubuntu tabanlı ençok özelleştirme sunan işletim sistemi Linux Mint.
Linux Mint live desteği vermekte.Mint Live yok maalesef illa Live olması mı lazım.
Başlatma ekranı gelmeden önce ACPI hatası alıyorum. Mor başlatma ekranından sonra siyah ekran hatası alıyorum. Ve hata sesi geliyor.
Mint'in Live özelliğü var mı?
Ben Live denemek istiyorum.
Ubuntu'yu merak ettim.
Evet, sadece denemek istiyorum. Kurmak değil.Mint Live yok maalesef illa Live olması mı lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.