Ubuntu 18.04 Kurulum Rehberi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ubuntu 18.04 Kurulum Rehberi
8. nesil Intel işlemciyle gelen dizüstü bilgisayara Ubuntu’nun son sürümü 18.04’ü kuruyoruz. Bakalım yeni nesil bileşenler, farklı işletim sistemleriyle nasıl anlaşıyor… Linux maceramız bir okurumuzun yakın zamanda incelediğimiz Monster Tulpar T5 V18.1 cihaza Archlinux’un Reborn OS dağıtımını kurmamızı istemesi ile başladı! Biz de bu bağlamda USB belleğimizi hazırladık ve adım adım işlemlere başladık. Lakin kötü […]

Devamı: Ubuntu 18.04 Kurulum Rehberi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ubuntu resmen çile gibi olmuş Monster bilgisayara kurarken.
Windows 10'un yanından Ubuntu nasıl kaldırılır diye bir video rehber iyi olur diye düşünüyorum. Çoğu yerde şöyle yap böyle yap diye yazılar var ama yetersiz artı sizin gibi net olan anlatım olmadığı için çok yararlı olur bence bir düşünün derim. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Apu sistem kullanıyor iseniz kesinlikle tavsiye etmiyorum . Laptopta pek çok kez kurup zevle kullandığım ubuntuyu ryzen 3 2200g sistemli pc'ye kuramadim . İşin doğrusu kuruldu fakat boot problemi var ve kernel uyumsuzluğu sürüyor . Amd'nin bu konu hakkındaki tavrı ise net.. hiçbir güncelleme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…