Q Qlp799 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 69 Çözümler 2 12 Temmuz 2018 #2 NVIDIA Denetim Masası'nı nasıl açarım? Oyunlar 75 FPS'de kalıyor, onu düzeltmek için arıyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.496 Makaleler 35 Çözümler 78 12 Temmuz 2018 #3 Uç birimden "nvidia-settings" komutunu gireceksin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Q Qlp799 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 69 Çözümler 2 12 Temmuz 2018 #4 THE_MILLER dedi: Uç birimden "nvidia-settings" komutunu gireceksin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım, Sync to vblank tikini kaldırdım. Ubuntu programlarında FPS limiti kalktı. Ama "playonlinux" uygulaması ile kurduğum, Windows programlarında FPS limiti kalkmadı. Onu nasıl halledebilirim? Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: Uç birimden "nvidia-settings" komutunu gireceksin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım, Sync to vblank tikini kaldırdım. Ubuntu programlarında FPS limiti kalktı. Ama "playonlinux" uygulaması ile kurduğum, Windows programlarında FPS limiti kalkmadı. Onu nasıl halledebilirim?