Çözüldü Ubuntu 18.04'e uygulama yüklemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirfaruk01

Decapat
Yer
San Fierro
Daha fazla  
Ubuntu'da çok yeniyim ve LGSVL Simulator kurmaya çalışıyorum. Windows gibi .exe uzantısına çift tıklayarak yükleme olayı olmuyor. Araştırdığım kadarıyla terminal üzerine birkaç komut yazıp çalıştırmam gerekiyor fakat bir türlü başaramadım. Ayrıca Unity Hub yerine Unity Desktop kurduğum için arayüz inanılmaz yavaşladı ve stabilitesi azaldı. Bunu nasıl eski masaüstüne (GNU desktop) döndürebilirim? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Terminal de ./simulator yazmayı deneyebilir misiniz?

Edit: Tabi bulunduğunuz konumda cd "klasör uzantısı"
Ubuntu'da çok yeniyim ve LGSVL Simulator kurmaya çalışıyorum. Windows gibi .exe uzantısına çift tıklayarak yükleme olayı olmuyor. Araştırdığım kadarıyla terminal üzerine birkaç komut yazıp çalıştırmam gerekiyor fakat bir türlü başaramadım. Ayrıca Unity Hub yerine Unity Desktop kurduğum için arayüz inanılmaz yavaşladı ve stabilitesi azaldı. Bunu nasıl eski masaüstüne (GNU desktop) döndürebilirim? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Uygulamaları .deb uzantılı dosyalar ile veya depoda varsa terminalden veya Ubuntu Software, ya da SNAP kullanabilirsiniz.

Şu dosyayı indirdiğini varsayıyorum.
Öncelikle bağımlılıkları kuralım.
Bash:
sudo apt install libvulkan1
Daha sonra zip dosyasını arşivden çıkarıp çıkan dizinin içindeki "simulator" adlı başlatıcıyı çalıştırman gerekiyor.
1617788468503.png

Şu dosyayı indirdiğini varsayıyorum.
Öncelikle bağımlılıkları kuralım.
Bash:
sudo apt install libvulkan1
Daha sonra zip dosyasını arşivden çıkarıp çıkan dizinin içindeki "simulator" adlı başlatıcıyı çalıştırman gerekiyor.
Eki Görüntüle 961926
Öncelikle teşekkür ederim. Vulkan ve docker' ı kurdum fakat simulatore tıkladığımda bilgisayarım tepki vermiyor. Bu normal mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı