pisipapiks
Picopat
Daha fazla
BIOS’tan fastboot’u kapatmam bu sorunumu çözdü. EndeavourOS’i kurdum fakat Wayland’e giremiyorum ve 240 hz olan monitörüm 60 hz’te takılı kaldı. Bunu değiştiremiyorum.BIOS üzerinden Fastboot'u iptal edin.
xrandr --output DP-4 --mode 1920x1080 --rate 240
forum.endeavouros.com
Online kurduğum halde böyle oldu. NVIDIA ekran kartı kullanıyorum.EndeavourOS offline kurulduğunda böyle bir hata oluşabiliyormuş. Eğer AMD ekran kartı kullanıyorsan, EndeavourOS forumunda şöyle bir çözüm buldum...
![]()
KDE Plasma Wayland Black Screen on Session Start
When I try to login to the Plasma with the Wayland, it gives me black screen and about 2-3 seconds it drops me back to the login page. I’m a newbie so I really don’t know what to do. My specs; CPU - Ryzen 7 5800X GPU - RX 6800 XT RAM - 32 GB Display Manager: SDDMforum.endeavouros.com
Sistemi UEFI olarak yeniden yukledim ve cozuldu. Yardim ettiginiz icin tesekkur ederim.EndeavourOS offline kurulduğunda böyle bir hata oluşabiliyormuş. Eğer AMD ekran kartı kullanıyorsan, EndeavourOS forumunda şöyle bir çözüm buldum...
![]()
KDE Plasma Wayland Black Screen on Session Start
When I try to login to the Plasma with the Wayland, it gives me black screen and about 2-3 seconds it drops me back to the login page. I’m a newbie so I really don’t know what to do. My specs; CPU - Ryzen 7 5800X GPU - RX 6800 XT RAM - 32 GB Display Manager: SDDMforum.endeavouros.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.