Çözüldü Ubuntu açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pisipapiks

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açtığımda aşağıdaki resim geliyor ve siyah ekrana dönüyor. EndeavourOS'tede denedim fakat onda da aynısı oldu. USB'den de giremiyorum.

Dosya Ekleri

• 20240803_205528.jpg
    20240803_205528.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 55
BIOS üzerinden Fastboot'u iptal edin.
BIOS’tan fastboot’u kapatmam bu sorunumu çözdü. EndeavourOS’i kurdum fakat Wayland’e giremiyorum ve 240 hz olan monitörüm 60 hz’te takılı kaldı. Bunu değiştiremiyorum.
1722856974083.png

Güncelleme: Monitörü bu komutla 240 hz'e aldım. Fakat hala Waylanda'a geçemiyorum.
Kod:
xrandr --output DP-4 --mode 1920x1080 --rate 240

EndeavourOS offline kurulduğunda böyle bir hata oluşabiliyormuş. Eğer AMD ekran kartı kullanıyorsan, EndeavourOS forumunda şöyle bir çözüm buldum...

EndeavourOS offline kurulduğunda böyle bir hata oluşabiliyormuş. Eğer AMD ekran kartı kullanıyorsan, EndeavourOS forumunda şöyle bir çözüm buldum...
Online kurduğum halde böyle oldu. NVIDIA ekran kartı kullanıyorum.

Sistemi UEFI olarak yeniden yukledim ve cozuldu. Yardim ettiginiz icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı