Ubuntu bilgisayar ZyXEL NWD6605 ağ adaptörünü görmüyor

HidayetE

Picopat
Daha fazla  
Windows'a Ubuntu (16.04.01) Dual boot yaptım. Benim anakartımda internet kartı yok. Özel olarak ağ adaptörü (ZyXEL NWD6605) kullanıyorum. Windows kullanıyorken internete erişebiliyordum ancak şu an internete hiçbir şekilde bağlanmıyorum. Birkaç şey gördüm ama internet olmadığı için yapamadım. Tekrar Windows'a a da GRUB'u yükseltemediğim için dönemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri kurmanız gerekiyor, internet olmadan kuramazsınız bu yüzden telefonunuzun internetini kullanabilirsiniz.

Tamam adaptör sürücüleri kurulu olmadığı için. Telefonunuzu USB kablo ile balayığ interneti açabilirsiniz, daha sonra gerekli sürücüleri kurup kullanabilirsiniz.

Çok teşekkürler buna o kadar ihtiyacım var ki... Anlatabilir misin nasıl olduğunu?

Çok teşekkürler buna o kadar ihtiyacım var ki... Anlatabilir misin nasıl olduğunu?

Telefonunuzu USB portlarından birine takın ve telefon ayarlarından USB bağlantısını açın. Buraya kadar geldikten sonra cevap verirseniz daha iyi olur, internet kısmında sağ üstte gözükmesi lazım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…