F FENOff24 Zeptopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 Ubuntu bilgisayara Windows 11 Pro kuracağım. Ürün anahtarım da var ama nasıl kurucağımı bulamadım. İnternette hep USB üzerinden kurulum var.
Ubuntu bilgisayara Windows 11 Pro kuracağım. Ürün anahtarım da var ama nasıl kurucağımı bulamadım. İnternette hep USB üzerinden kurulum var.
11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #2 Hocam 11 ISO sunu indirmeniz lazim bildiğim üzere. Artı 0 Eksi
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 19 Eylül 2024 #3 FENOff24 dedi: Ubuntu bilgisayara Windows 11 Pro kuracağım. Ürün anahtarım da var ama nasıl kurucağımı bulamadım. İnternette hep USB üzerinden kurulum var. Genişletmek için tıkla... Normal kuracaksın lisans girme yerinde keyi gireceksin bu kadar. Artı 0 Eksi
FENOff24 dedi: Ubuntu bilgisayara Windows 11 Pro kuracağım. Ürün anahtarım da var ama nasıl kurucağımı bulamadım. İnternette hep USB üzerinden kurulum var. Genişletmek için tıkla... Normal kuracaksın lisans girme yerinde keyi gireceksin bu kadar.
iMuhammeed Attopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 38 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #4 FENOff24 dedi: Ubuntu bilgisayara Windows 11 Pro kuracağım. Ürün anahtarım da var ama nasıl kurucağımı bulamadım. İnternette hep USB üzerinden kurulum var. Genişletmek için tıkla... isoyu indirip "ventoy" adlı programla yazdırın ve kurun windowsu Artı 0 Eksi
FENOff24 dedi: Ubuntu bilgisayara Windows 11 Pro kuracağım. Ürün anahtarım da var ama nasıl kurucağımı bulamadım. İnternette hep USB üzerinden kurulum var. Genişletmek için tıkla... isoyu indirip "ventoy" adlı programla yazdırın ve kurun windowsu
KS KS F FENOff24 Zeptopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #5 iMuhammeed dedi: isoyu indirip "ventoy" adlı programla yazdırın ve kurun windowsu Genişletmek için tıkla... Sağolun Artı 0 Eksi
iMuhammeed dedi: isoyu indirip "ventoy" adlı programla yazdırın ve kurun windowsu Genişletmek için tıkla... Sağolun