Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Kasım 2020 #1 Windows 7 ISO yükledim Ubuntu'da "Boot. Wim" dosyasına klasör eklenmiyor. Denediğim yöntemler: 7-ZIP ile eklemeyi denedim olmadı, WinRAR zaten ".Wim" uzantısını desteklemiyordu, DISM ile olmadı, sanırım Ubuntu desteklemiyordu, Android'den olmadı,
Windows 7 ISO yükledim Ubuntu'da "Boot. Wim" dosyasına klasör eklenmiyor. Denediğim yöntemler: 7-ZIP ile eklemeyi denedim olmadı, WinRAR zaten ".Wim" uzantısını desteklemiyordu, DISM ile olmadı, sanırım Ubuntu desteklemiyordu, Android'den olmadı,
Çözüm Midgard 1 Şubat 2021 PanzerTR dedi: @Kerem00 seni etiketleyeyim bari canım sıkıldı... Sürprizbozan En çok onu görüyorum ondan etiketledim canım sıkıldığından değil. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın. Windows'tan WinRAR yardımıyla Boot.wim içine dosya taşınılabilir.
PanzerTR dedi: @Kerem00 seni etiketleyeyim bari canım sıkıldı... Sürprizbozan En çok onu görüyorum ondan etiketledim canım sıkıldığından değil. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın. Windows'tan WinRAR yardımıyla Boot.wim içine dosya taşınılabilir.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 3 Kasım 2020 #2 @Kerem00 seni etiketleyeyim bari canım sıkıldı... Sürprizbozan En çok onu görüyorum ondan etiketledim canım sıkıldığından değil. Artı 0 Eksi
@Kerem00 seni etiketleyeyim bari canım sıkıldı... Sürprizbozan En çok onu görüyorum ondan etiketledim canım sıkıldığından değil.
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Şubat 2021 #3 PanzerTR dedi: @Kerem00 seni etiketleyeyim bari canım sıkıldı... Sürprizbozan En çok onu görüyorum ondan etiketledim canım sıkıldığından değil. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın. Windows'tan WinRAR yardımıyla Boot.wim içine dosya taşınılabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
PanzerTR dedi: @Kerem00 seni etiketleyeyim bari canım sıkıldı... Sürprizbozan En çok onu görüyorum ondan etiketledim canım sıkıldığından değil. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın. Windows'tan WinRAR yardımıyla Boot.wim içine dosya taşınılabilir.