Ubuntu Budgie kullanılır mı?

Mustafa Türker

Hectopat
Selam. Öncelikle ben oyun falan oynamıyorum. Yazılım ile ilgileniyorum. Linux'a geçmeye karar verdim ve Linux dağıtımlarına bakıyordum. Ubuntu Budgie ile karşılaştım. Tasarımını beğendim. Sizce Ubuntu budgie kullanılır mı?

Kullanılır tabi neden kullanılmasın. Lakin Distrowatch üzerinden edindiğim bilgiye göre son sürüm paylaşımı 2021'de yapılmış. Şahsen daha güncel dağıtımlara yönelirdim.

Selam. Öncelikle ben oyun falan oynamıyorum. Yazılım ile ilgileniyorum. Linux'a geçmeye karar verdim ve Linux dağıtımlarına bakıyordum. Ubuntu Budgie ile karşılaştım. Tasarımını beğendim. Sizce Ubuntu budgie kullanılır mı?
Öncelikle kendine bir masaüstü ortamı seçmelisin, hangisi sana kitap ediyor? Hepsinin kullanış şekli farklı üstelik bazı dağıtımlarda masaüstü ortamının son sürümü sunulurken (örneğin Arch), bazılarında eski sürüm sunuluyor (örneğin Ubuntu LTS). Bunun sebebi eski sürümlerin üzerine sorunları düzeltme yaması çıkarıyorlar herhangi bir özellik eklemiyorlar. Bu sayede dağıtım stabil oluyor ve sorun çıkarma ihtimali daha düşük oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı