Ubuntu Budgie nasıldır?

Ubuntu Budgie'ye geçmeyi düşünüyorum. Kararsızım. Sadece masaüstü ortamları değişiyor değil herhalde? Bir de araçlar ancak sorum şu: Saf Ubuntu'daki kararlılık ve stabiliteyi alabilecek miyim, uygulamalar ve Steam'in performansı ne olur?

Solus içinde cidden iyi çalışıyor. Budgie en iyi Solus'ta çalışıyor galiba.
Zaten Solus geliştiricileri tarafından geliştirilmiş bir masaüstü ortamı diye biliyorum. Şahsen Ubuntu GNOME yükler kendime göre ayarlarım daha iyi diye düşünüyorum. Masaüstü ortamına karşı bir ilginiz varsa kurabilirsiniz tabi.

Zaten Solus geliştiricileri tarafından geliştirilmiş bir masaüstü ortamı diye biliyorum. Şahsen Ubuntu GNOME yükler kendime göre ayarlarım daha iyi diye düşünüyorum. Masaüstü ortamına karşı bir ilginiz varsa kurabilirsiniz tabii.

Aynen Solus için. Solus'ta NVIDIA sürücülerini yüklüyordum. Yeniden başlattıktan sonra PC açılmıyordu. Ubuntu'yu da kendime göre özelleştirdim ve memnunum. Global Menü Bar desteğinden dolayı düşünüyorum.

Ubuntu Budgie'ye geçmeyi düşünüyorum. Kararsızım. Sadece masaüstü ortamları değişiyor değil herhalde? Bir de araçlar ancak sorum şu: Saf Ubuntu'daki kararlılık ve stabiliteyi alabilecek miyim, uygulamalar ve Steam'in performansı ne olur?

Budgie masaüstü elbette güzel ve kullanışlı. Budgie'nin özelliği Gnome masaüstünü esnek yapmış olmasıdır. Gnome'yi kuran bir yeni kullanıcı günlerce ne yapacağını şaşırır, panel taşıma, simge ekleme gibi özelleştirme gereken durumlarda bocalar. Budgie işte bunları kolay, anlaşılır ve daha kullanışlı hale getirmiş. Yani Budgie bildiğimiz Gnome'nin kullanıcıya kolaylık ve özgürlük hissettiren halidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı