okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 2 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, Ubuntu 21.04 sürümünü kullanıyordum. Unity masaüstü ortamını sildim. Bilgisayarımda hem Gnome hem de Unity vardı ancak Unity'i silip yeniden başlatınca bilgisayar açıldıktan sonra bu yazı çıkmaya başladı. "/dev/sda2 clean: files blocks" hatası alıyorum. Bilgisayarım açılmıyor. Elimde Ubuntu USB'si yok. Bilgisayarımı nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Arkadaşlar, Ubuntu 21.04 sürümünü kullanıyordum. Unity masaüstü ortamını sildim. Bilgisayarımda hem Gnome hem de Unity vardı ancak Unity'i silip yeniden başlatınca bilgisayar açıldıktan sonra bu yazı çıkmaya başladı. "/dev/sda2 clean: files blocks" hatası alıyorum. Bilgisayarım açılmıyor. Elimde Ubuntu USB'si yok. Bilgisayarımı nasıl açabilirim?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 2 Haziran 2021 #2 Açılmama sebebiyle alakası yok bu çıktının, fsck işleminin başarıyla tamamlandığını gösteriyor sadece. Artı 0 Eksi
Açılmama sebebiyle alakası yok bu çıktının, fsck işleminin başarıyla tamamlandığını gösteriyor sadece.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 2 Haziran 2021 #3 Şurada konu açmışsın zaten neden devam etmedin oradan? Aynı sorun başka bir hesaptan da bildirilmiş. Ubuntu'da Unity masaüstü nasıl kaldırılır? Artı 0 Eksi
Şurada konu açmışsın zaten neden devam etmedin oradan? Aynı sorun başka bir hesaptan da bildirilmiş. Ubuntu'da Unity masaüstü nasıl kaldırılır?