Linux Mint 20'yi beta sürümden beri kullanıyorum, rastladığım tek kritik sorun HP yazıcı ve ippusbxd ile ilgiliydi. ippusbxd paketini kaldırınca sorun çözülüyordu. Zaten ippusbxd Linux Mint 20.1 ile varsayılan olmayacakmış, bunun yerine sürücüsüz yazdırma desteği için ipp-usb kullanılacakmış. Bunun haricinde gayet başarılı ve sorunsuz bir dağıtım. En az 2-3 yıl el sürmeden kullanabilirim.
@gen2 'nun daha önce farklı konularda bahsettiği, çalışan sürümde tarayıcı çökmesi ya da uçbirim açılmaması gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım ve karşılaşana da pek rastlamadım. ISO dosyasını indirirken bir sıkıntı yaşanmış olabilir, yani bozulmuş bir dosya kullanmış olabilirsiniz ya da yazdırdığınız medyada bir sıkıntı vardır, bir olasılık beta ISO dosyası indirmiş olabilirsiniz ve bundan kaynaklı bir regresyon oluşmuş olabilir. Intel + Nvidia melez GPU varsa, sistem donanımsal hızlandırma etkin olacak şekilde başlamamış olabilir ve bu sebeple çökme yaşamış olabilirsiniz. Kurulum yaptıysanız, kurduğunuz disk bölümü sorunlu olabilir. Çalışan sürümü kullandıysanız ve bu oturumda bir şekilde güncelleme yaptıysanız ve Firefox açıksa, bunun güncellemesi ile yeni açılan sekmelerde çökme olması normal.