Ubuntu Dual boot nasıl silinir?

533388

Hectopat
Makaleler
2
Dual boot yaparken Windows'un yanina kur secenegine isaretledim ve kurdum. GRUB menusunden sorunsuzca iki osu da kullanabiliyorum, nasıl silerim?

Ubuntu silinicekse bu şekille.

Ubuntu silinicekse bu şekille.

Ama ben disk bolmeden yaptim islemi.

Disk bölmeden nasıl kuracaksın dostum? Linux NTFS bile kullanmıyor. Sen bak disk bölümlerine Linux'un olduğu bölümü sil bootloader için de EasyBCD tarzı şeyler kullanabilirsin.

Alongside Windows dedim ve kurdum. Ama kendi otomatik olusturmus Partition. D bölümü olsmus icinden EFI klasoru var ve Ubuntu bir de boot klasorleri var hangilerini silmem lazim? Bir ara denerim silmeyi GRUB acilirken hiçbir islerim sistemini bulamadi.

Alongside Windows dedim ve kurdum. Ama kendi otomatik olusturmus Partition. D bölümü olsmus icinden EFI klasoru var ve Ubuntu bir de boot klasorleri var hangilerini silmem lazim? Bir ara denerim silmeyi GRUB acilirken hiçbir islerim sistemini bulamadi.
Yanına kur dediğide köşeye çömmüyor, diskinden belli bir miktar alıp oraya kendi eşyalarını konduruyor ve Windows'Un EFI klasörünü de ORTAK kullanıyor diye biliyorum installer.

GRUB ve EFI kalıntılarını da benim talimatla temizliyorsun eğer düşündüğüm şekilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı