Ubuntu silinicekse bu şekille.
Dual-Boot Sistemden Linux'u Programsız Tamamen Kaldırma
Herkese merhaba, bugün size Dual-Boot (Windows + Linux) bir sistemden nasıl Linux kaldırılır onu anlatacağım. Bu yazı sebebiyle kaynaklanacak herhangi bir maddi ve manevi zarardan sorumlu değilim. Yazımın herhangi bir yeri için doğruluk garantisi vermiyorum. Başlamadan önce sisteminizi...www.technopat.net
Disk bölmeden nasıl kuracaksın dostum? Linux NTFS bile kullanmıyor. Sen bak disk bölümlerine Linux'un olduğu bölümü sil bootloader için de EasyBCD tarzı şeyler kullanabilirsin.Ama ben disk bolmeden yaptim islemi.
Disk bölmeden nasıl kuracaksın dostum? Linux NTFS bile kullanmıyor. Sen bak disk bölümlerine Linux'un olduğu bölümü sil bootloader için de EasyBCD tarzı şeyler kullanabilirsin.
Yanına kur dediğide köşeye çömmüyor, diskinden belli bir miktar alıp oraya kendi eşyalarını konduruyor ve Windows'Un EFI klasörünü de ORTAK kullanıyor diye biliyorum installer.Alongside Windows dedim ve kurdum. Ama kendi otomatik olusturmus Partition. D bölümü olsmus icinden EFI klasoru var ve Ubuntu bir de boot klasorleri var hangilerini silmem lazim? Bir ara denerim silmeyi GRUB acilirken hiçbir islerim sistemini bulamadi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.