Merhaba arkadaşlar, Ubuntu'ya geçmeyi düsünüyorum. Şu an Windows kullanıyorum UltraISO ile Ubuntu ISO'yu bilgisayara yazdırsam Setup'tan kursam olur mu?
Merhaba arkadaşlar, Ubuntu'ya geçmeyi düsünüyorum. Şu an Windows kullanıyorum UltraISO ile Ubuntu ISO'yu bilgisayara yazdırsam Setup'tan kursam olur mu?
Android telefonun varsa Drive Droid isimli programı kur. Bu program ile telefona attığın ISO dosyaları bilgisayar açılırken USB sürücü olarak gösterip PC'yi oradan Boot ettirebiliyorsun.
Android telefonun varsa Drive Droid isimli programı kur. Bu program ile telefona attığın ISO dosyaları bilgisayar açılırken USB sürücü olarak gösterip PC^yi oradan Boot ettirebiliyorsun.
"Bozuluyor" derken? Yıllardır kullanıyorum. PC ya da telefon tarafında hiç sıkıntı yaşamadım. Aklıma gelen tek şey dandik 10'lik USB kablosu kullanılıyorsa iletişimin kopması olabilir. O da yazılımla ilgili değil.
Ben kullandigimda ISO'yu bozmustu belki ben hata yapmistim. Simdi yoruma linki atacağım easy bcd ile daha temiz kurulum yapiliyor bence. Bir de benim BIOS acilmiyordu easy bcd ile yapabilmistim tek.
Murat hocam zaten Technopat da dolasiyor denk gelirse size daha iyi yonlendirir. Ben boyle Dual boot yaptim akliniza takilan bisi olursa tekrar yazabilirsiniz.