Ubuntu güncellerken "An upgrade from 'vivid' to 'xenial' is not supported with this tool" hatası

Şu an benim dediğim yöntemle sorununuz çözüldü mü?

Yoksa başka bir yöntem ile mi hallettiniz?
Ubuntu'nun yeni sürümünü indirdim ve USB'ye yazdım. Ardından USB'den bilgisayarı başlattım. Normal Ubuntu kurar gibi kurdum. Ama kurulum kısmında yanılmıyorsam 3 seçenek çıktı. Oradan yükselt seçeneğini seçtim. Kuruluma başladım ve yine grub kısmında hata verdi ve "Yükleyici Çöktü" diye bir hata aldım. Yeniden tüm diski silip Ubuntu yükledim ama bu sefer CD'ye yazdım. Yine yükselt seçeneğini seçtim ama bu sefer aynı hata olmadı ve hala neden USB'den olmadığını da anlayamadım. Sırf denemek için bütün diski sildim.
Şimdi de Windows 10 kullanıyorum.

Ben de Ubuntu'da formatladığım USB'den Mint ve Kubuntu'yu kurarken hata almıştım. Sonra Windows 7 CD'si buldum evde.

Onun üzerinden Windows 10 USB'si hazırladım. Sonra Windows 10 kurdum.

Ardından Kubuntu'yu yeniden indirip, USB'ye "Universal USB Installer" ile yazdırdım. Daha sonra kurarken bir hata almadım nedense.

Yani sorunun ana kaynağını bende bilemiyorum maalesef. Ama sanırım Ubuntu ile USB'ye düzgün bir şekilde işletim sistemi yazdıramıyorsun. Sen de USB'ye yazdıramamışsın sonuçta.

Bir daha Ubuntu'ya geçersem, bunu bir daha kontrol edeceğim ama. (y)

Ben de Ubuntu'da formatladığım USB'den Mint ve Kubuntu'yu kurarken hata almıştım. Sonra Windows 7 CD'si buldum evde.

Onun üzerinden Windows 10 USB'si hazırladım. Sonra Windows 10 kurdum.

Ardından Kubuntu'yu yeniden indirip, USB'ye "Universal USB Installer" ile yazdırdım. Daha sonra kurarken bir hata almadım nedense.

Yani sorunun ana kaynağını bende bilemiyorum maalesef. Ama sanırım Ubuntu ile USB'ye düzgün bir şekilde işletim sistemi yazdıramıyorsun. Sen de USB'ye yazdıramamışsın sonuçta.

Bir daha Ubuntu'ya geçersem, bunu bir daha kontrol edeceğim ama. (y)
Herşeyi olması gereken gibi yapıyorum. Bir de nasıl yanlış yazdırayım ki? Imkanı var mı sence?

Her şeyi olması gereken gibi yapıyorum. Bir de nasıl yanlış yazdırayım ki? İmkanı var mı sence?
Yok hocam sen yapamadın anlamında demedim onu. :D

Sen de denemişsin, ama olmamış USB'ye yazdırmada. :)

Ubuntu'ya bir daha geçersem, sorunun USB'lere yazdırmada olup olmadığını kontrol edeceğim dedim son satırda da. :)

Yanlış anlaşıldıysam affola. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı