Windows yazarken sıkıntı oluyor diye biliyorum.
@detista
@Dengesiz Kokarca hocam woeUSB kurdum şimdi sıra ISO indirmekte.
Ben Windows 7 ISO´sunu yazdırmak için kullanmıştım. Bir problem çıkmamıştı.
Windows yazarken sıkıntı oluyor diye biliyorum.
@detista
@Dengesiz Kokarca hocam woeUSB kurdum şimdi sıra ISO indirmekte.
Hocam Windows 7 UEFI desteklemediğinden rahatça Legacy kurulum yapılabiliyorBen Windows 7 ISO´sunu yazdırmak için kullanmıştım. Bir problem çıkmamıştı.
Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum.Hocam Windows 7 UEFI desteklemediğinden rahatça Legacy kurulum yapılabiliyor![]()
Birazdan erişimim olunca attığınızı deniyeceğim.Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum.
CS native bir şekilde linux'a uyumlu, o kadar düşük fps almaman lazım.Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum.
Birazdan erişimim olunca attığınızı deniyeceğim.
oyunun orjinalse eğer.CS native bir şekilde linux'a uyumlu, o kadar düşük fps almaman lazım.
Oyun orijinal ancak oyun motoru olarak Windows üzerinde D3D yani DirectX seçince çok daha iyi çalışıyor.oyunun orjinalse eğer.
Lutrisle denedin mi oynamayı onun farklı çalıştırma seçenekleri vardı sanırım. CS 1.6 için değmez bana kalırsa dual-boot'aOyun orijinal ancak oyun motoru olarak Windows üzerinde D3D yani DirectX seçince çok daha iyi çalışıyor.
Benim için değerCS 1.6 için değmez bana kalırsa dual-boot'a![]()
Yerine Alternatif oyun da oynayabilirsin.Benim için değer
Dediğiniz yöntemi birazdan deneyeceğim.
Anladım.Bütün CS oyunlarına hatta bütün Valve orijinal bir şekilde Steam üzerinden sahibim.
Paket olarak almıştım
Ve CS 1.6 bana daha hoş geliyor ve sunucularında adminlik yapıyorum ondan dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.