detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Şubat 2020 #31 Mithat Berhan dedi: Windows yazarken sıkıntı oluyor diye biliyorum. @detista @Dengesiz Kokarca hocam woeUSB kurdum şimdi sıra ISO indirmekte. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 7 ISO´sunu yazdırmak için kullanmıştım. Bir problem çıkmamıştı.
Mithat Berhan dedi: Windows yazarken sıkıntı oluyor diye biliyorum. @detista @Dengesiz Kokarca hocam woeUSB kurdum şimdi sıra ISO indirmekte. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 7 ISO´sunu yazdırmak için kullanmıştım. Bir problem çıkmamıştı.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 24 Şubat 2020 #32 detista dedi: Ben Windows 7 ISO´sunu yazdırmak için kullanmıştım. Bir problem çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 UEFI desteklemediğinden rahatça Legacy kurulum yapılabiliyor
detista dedi: Ben Windows 7 ISO´sunu yazdırmak için kullanmıştım. Bir problem çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 UEFI desteklemediğinden rahatça Legacy kurulum yapılabiliyor
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #33 deleted dedi: Hocam Windows 7 UEFI desteklemediğinden rahatça Legacy kurulum yapılabiliyor Genişletmek için tıkla... Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum. Mithat Berhan dedi: Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Birazdan erişimim olunca attığınızı deniyeceğim.
deleted dedi: Hocam Windows 7 UEFI desteklemediğinden rahatça Legacy kurulum yapılabiliyor Genişletmek için tıkla... Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum. Mithat Berhan dedi: Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Birazdan erişimim olunca attığınızı deniyeceğim.
Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 24 Şubat 2020 #34 Mithat Berhan dedi: Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum. Birazdan erişimim olunca attığınızı deniyeceğim. Genişletmek için tıkla... CS native bir şekilde linux'a uyumlu, o kadar düşük fps almaman lazım. Aznable dedi: CS native bir şekilde linux'a uyumlu, o kadar düşük fps almaman lazım. Genişletmek için tıkla... oyunun orjinalse eğer.
Mithat Berhan dedi: Benim Laptop desteklemiyordur diye düşünüyorum. Birazdan erişimim olunca attığınızı deniyeceğim. Genişletmek için tıkla... CS native bir şekilde linux'a uyumlu, o kadar düşük fps almaman lazım. Aznable dedi: CS native bir şekilde linux'a uyumlu, o kadar düşük fps almaman lazım. Genişletmek için tıkla... oyunun orjinalse eğer.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #35 Aznable dedi: oyunun orjinalse eğer. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal ancak oyun motoru olarak Windows üzerinde D3D yani DirectX seçince çok daha iyi çalışıyor.
Aznable dedi: oyunun orjinalse eğer. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal ancak oyun motoru olarak Windows üzerinde D3D yani DirectX seçince çok daha iyi çalışıyor.
Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 24 Şubat 2020 #36 Mithat Berhan dedi: Oyun orijinal ancak oyun motoru olarak Windows üzerinde D3D yani DirectX seçince çok daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Lutrisle denedin mi oynamayı onun farklı çalıştırma seçenekleri vardı sanırım. CS 1.6 için değmez bana kalırsa dual-boot'a
Mithat Berhan dedi: Oyun orijinal ancak oyun motoru olarak Windows üzerinde D3D yani DirectX seçince çok daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Lutrisle denedin mi oynamayı onun farklı çalıştırma seçenekleri vardı sanırım. CS 1.6 için değmez bana kalırsa dual-boot'a
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #37 Aznable dedi: CS 1.6 için değmez bana kalırsa dual-boot'a Genişletmek için tıkla... Benim için değer Dediğiniz yöntemi birazdan deneyeceğim.
Aznable dedi: CS 1.6 için değmez bana kalırsa dual-boot'a Genişletmek için tıkla... Benim için değer Dediğiniz yöntemi birazdan deneyeceğim.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #38 Mithat Berhan dedi: Benim için değer Dediğiniz yöntemi birazdan deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yerine Alternatif oyun da oynayabilirsin. Urban Terror Sauerbraten Paralı Counter Strike Source
Mithat Berhan dedi: Benim için değer Dediğiniz yöntemi birazdan deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yerine Alternatif oyun da oynayabilirsin. Urban Terror Sauerbraten Paralı Counter Strike Source
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #39 Bütün CS oyunlarına hatta bütün Valve orijinal bir şekilde Steam üzerinden sahibim. Paket olarak almıştım Ve CS 1.6 bana daha hoş geliyor ve sunucularında adminlik yapıyorum ondan dolayı.
Bütün CS oyunlarına hatta bütün Valve orijinal bir şekilde Steam üzerinden sahibim. Paket olarak almıştım Ve CS 1.6 bana daha hoş geliyor ve sunucularında adminlik yapıyorum ondan dolayı.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #40 Mithat Berhan dedi: Bütün CS oyunlarına hatta bütün Valve orijinal bir şekilde Steam üzerinden sahibim. Paket olarak almıştım Ve CS 1.6 bana daha hoş geliyor ve sunucularında adminlik yapıyorum ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Mithat Berhan dedi: Bütün CS oyunlarına hatta bütün Valve orijinal bir şekilde Steam üzerinden sahibim. Paket olarak almıştım Ve CS 1.6 bana daha hoş geliyor ve sunucularında adminlik yapıyorum ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Anladım.