Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #41 @deleted ve @Dengesiz Kokarca hocalarım diyeyim size USB bellek sıfırlanmıyor, biçimlendiremiyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #42 Mithat Berhan dedi: @deleted ve @Dengesiz Kokarca hocalarım diyeyim size USB bellek sıfırlanmıyor, biçimlendiremiyor. Genişletmek için tıkla... Gparted ile biçimlenmiyorsa sanırım belleğin bozuldu.
Mithat Berhan dedi: @deleted ve @Dengesiz Kokarca hocalarım diyeyim size USB bellek sıfırlanmıyor, biçimlendiremiyor. Genişletmek için tıkla... Gparted ile biçimlenmiyorsa sanırım belleğin bozuldu.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #43 Gparted ile değil terminal kodları ile sıfırlamayı denedim. Bellekte sıkıntı yok zira sadece Xubuntu boyutunda gözüküyor.
Gparted ile değil terminal kodları ile sıfırlamayı denedim. Bellekte sıkıntı yok zira sadece Xubuntu boyutunda gözüküyor.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 24 Şubat 2020 #44 Kusura bakmayın geciktim USB belleği çıkartıp başka bir porta takmayı denedin mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #45 deleted dedi: sudo fdisk -l Genişletmek için tıkla... deleted dedi: Kusura bakmayın geciktim USB belleği çıkartıp başka bir porta takmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Böyle demekte hocam yardımını bekliyorum Zaten toplamda 3 USB portum var.
deleted dedi: sudo fdisk -l Genişletmek için tıkla... deleted dedi: Kusura bakmayın geciktim USB belleği çıkartıp başka bir porta takmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Böyle demekte hocam yardımını bekliyorum Zaten toplamda 3 USB portum var.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #46 Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 505795 Böyle demekte hocam yardımını bekliyorum Zaten toplamda 3 USB portum var. Genişletmek için tıkla... Usb 14.5Gb ise /dev/sdb yaz. Bir de gparted ile dene olmazsa Ayrıca ntfs değil mi o
Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 505795 Böyle demekte hocam yardımını bekliyorum Zaten toplamda 3 USB portum var. Genişletmek için tıkla... Usb 14.5Gb ise /dev/sdb yaz. Bir de gparted ile dene olmazsa Ayrıca ntfs değil mi o
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 24 Şubat 2020 #47 Aygıt yolu olduğu için kabul etmemiş. Acaba Diskler/Gparted kullanma şansın var mı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #48 Dengesiz Kokarca dedi: Ayrıca ntfs değil mi o Genişletmek için tıkla... İlk nfts yazılmıştı düzelttim altta. deleted dedi: Aygıt yolu olduğu için kabul etmemiş. Acaba Diskler/Gparted kullanma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Kurulumunda yardım ederseniz neden olmasın? Çünkü baktımda kurulumu zor gibi.
Dengesiz Kokarca dedi: Ayrıca ntfs değil mi o Genişletmek için tıkla... İlk nfts yazılmıştı düzelttim altta. deleted dedi: Aygıt yolu olduğu için kabul etmemiş. Acaba Diskler/Gparted kullanma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Kurulumunda yardım ederseniz neden olmasın? Çünkü baktımda kurulumu zor gibi.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 24 Şubat 2020 #49 sudo apt install gparted yazmanız yeterli
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Şubat 2020 #50 deleted dedi: sudo apt install gparted yazmanız yeterli Genişletmek için tıkla... Kafa yine Windows'a gitti .exe arıyordum
deleted dedi: sudo apt install gparted yazmanız yeterli Genişletmek için tıkla... Kafa yine Windows'a gitti .exe arıyordum