Ubuntu ile Windows 10 Dual Boot yapmak

453482

Kilopat
Makaleler
17
Yer
Türkiye, Ankara
Merhaba,

Bir ara Ubuntu kurdum ama Windows ile Dual Boot yapmayı beceremedim. Bir de şöyle bir sıkıntım var diğer aşamaya geçeceğim zaman her şey donuyor ve devam etmesi neredeyse asırlar sürüyor.

Becerememek derken hocam? Biraz daha açıklayabilir misiniz?

Belki ISO dosyasını yazdırırken veya indirirken sıkıntı çıkmış olabilir ya da Ubuntu sisteme ağır gelmiş olabilir diye düşünüyorum.

Becerememek derken hocam? Biraz daha açıklayabilir misiniz?

Belki ISO dosyasını yazdırırken veya indirirken sıkıntı çıkmış olabilir ya da Ubuntu sisteme ağır gelmiş olabilir diye düşünüyorum.

Yani Windows'un yanına kurma seçeneği gibi bir şey var ama ona tıklayınca sistem donuyor ve hiçbir tepki vermiyor.

Daha önceki hesap oluşturma kısımlarında falan da aynı şekilde dondu mu? Disk biçimlendirme kısmında daha fazla ayar olması lazım onlara baktınız mı?

Disk biçimlendirme kısmında daha uzun süre donuyor.
Bilgisayarınız hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Eufı destekliyor mu? Secure Boot özelliği var mı?

Anakart: MSI B450M PRO VDH Plus
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
RAM: 16 GB 3000 MHz (3200 MHz'ye kadar overclocklu)

Secure Boot: Var
UEFI desteği: Var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı