Flash belleğim var Ubuntu'ya geçmeyi planlıyordum fakat dosyayı indirdiğimde ISO dosyasını bulamadım. bunu nasıl kurabileceğimi/diske yazdırabileceğimi detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı?
Merhaba, çeşitli GNU/Linux dağıtımlarının kurulum rehberlerini bir araya toplamak için böyle bir konu açıyorum. Öncelikle bu forumdaki rehberleri ekleyeceğiz. Eğer bu forumda rehber bulunmuyorsa, dağıtımın kendi forumundaki rehberleri...
Hocam bunu indirdim fakat dediğim gibi içinde bir ton dosya var nasıl veya hangisini diske yazdıracağım konusunda bir fikrim yok izlediğim tüm videolarda sadece ISO'yu yazıyolardı.
Hocam bunu indirdim fakat dediğim gibi içinde bir ton dosya var nasıl veya hangisini diske yazdıracağım konusunda bir fikrim yok izlediğim tüm videolarda sadece ISO'yu yazıyolardı.
Önce aşağıdaki programı indirin. ISO dosyasının içini sıkıştırma programlarıyla açmayın, bütün halde dursun. Sonra bu programın sitesinde anlatımı var, yukarıda attığım blog gönderisinde de anlatım var.
Ayrıca Rufus size USB'yi hazırlarken ISO modunda mı yoksa DD modunda mı yazdırmak istediğinizi soracaktır. Siz o ekranda varsayılan seçim olan ISO modunu seçin.