C CanBey09 Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 10 15 Eylül 2020 #1 Flash belleğim var Ubuntu'ya geçmeyi planlıyordum fakat dosyayı indirdiğimde ISO dosyasını bulamadım. bunu nasıl kurabileceğimi/diske yazdırabileceğimi detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı?
Flash belleğim var Ubuntu'ya geçmeyi planlıyordum fakat dosyayı indirdiğimde ISO dosyasını bulamadım. bunu nasıl kurabileceğimi/diske yazdırabileceğimi detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #11 CanBey09 dedi: Elinizde direkt ISO dosyası varsa geçebilirim o da iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kali Linux siber güvenlik amacıyla kullanılır. Yeni başlayanlara önerilmez. Artı 0 Eksi
CanBey09 dedi: Elinizde direkt ISO dosyası varsa geçebilirim o da iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kali Linux siber güvenlik amacıyla kullanılır. Yeni başlayanlara önerilmez.
KS KS C CanBey09 Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 10 15 Eylül 2020 #12 Dengesiz Kokarca dedi: Kali Linux siber güvenlik amacıyla kullanılır. Yeni başlayanlara önerilmez. Genişletmek için tıkla... Çok yardımı oldu sorunuma sağ olun. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Kali Linux siber güvenlik amacıyla kullanılır. Yeni başlayanlara önerilmez. Genişletmek için tıkla... Çok yardımı oldu sorunuma sağ olun.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #13 Sakin olun ve tarayıcınızın "İndirilenler" kısmını açın. Orada görüyorsanız "Klasörde Göster" deyin. Bu kadar. Artı 0 Eksi
Sakin olun ve tarayıcınızın "İndirilenler" kısmını açın. Orada görüyorsanız "Klasörde Göster" deyin. Bu kadar.
fnnyoqq Kilopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #14 TerabyteForever dedi: Sakin olun ve tarayıcınızın "İndirilenler" kısmını açın. Orada görüyorsanız "Klasörde Göster" deyin. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı o değil, USB'ye yazdırma kısmıymış. Arşiv programı ile açınca şaşırmış arkadaş. Artı 0 Eksi
TerabyteForever dedi: Sakin olun ve tarayıcınızın "İndirilenler" kısmını açın. Orada görüyorsanız "Klasörde Göster" deyin. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı o değil, USB'ye yazdırma kısmıymış. Arşiv programı ile açınca şaşırmış arkadaş.