Gnome masaüstü ortamı istiyorum ve debian tabanlı.Ubuntu'dan ziyade Fedora, Mint, zorin önerilim.
GNOME masaüstü ortamı istiyorum.
Zorin OS zaten Gnome kullanıyor ve Ubuntu tabanlı.Gnome masaüstü ortamı istiyorum ve debian tabanlı.
Ubuntu iyi çalışırmı?
Distrosea dan deniyorum ama zorin os gnome seçeneği yok!Zorin OS zaten Gnome kullanıyor ve Ubuntu tabanlı.
Ubuntu sizin sisteminizde iyi çalışmaz hocam. Hem HDD kullandığınız için hem de RAM'iniz düşük. Çalışır ama rahatlıkla kullanamazsınız.
Zorin OS Gnome'u özelleştirilmiş biçimde sunar. Zorin OS Core ve Pro sürümleri Gnome masaüstü ortamıyla gelir.Distrosea dan deniyorum ama zorin os gnome seçeneği yok!
Kasmaz.Ubuntu 24.04 LTS sürüm.
Bilgisayarım i3 6006U, HDD 500GB ve 4 GB RAM laptop bilgisayar kasar mı?
Ayarlarıyla oynamış bir Gnome,sade Gnome ye nasıl geçilir?Zorin OS Gnome'u özelleştirilmiş biçimde sunar. Zorin OS Core ve Pro sürümleri Gnome masaüstü ortamıyla gelir.
Varsayılan seçenek Gnome yani hocam.
Uzantılar uygulamasından paneli kapatıp ince ayarlar uygulamasından adwaita teması yapsanız sistem sade Gnome oluyor zaten hocam. Gnome fazla özelleştirilebilir bir masaüstü sayılmaz.Ayarlarıyla oynamış bir Gnome,sade Gnome ye nasıl geçilir?
Uzantılar varsayılan olarak var. Tweaks yüklenir.Teşekkürler yine de gnome tweaks ve gnome extension yüklenir mi?
Konu kapanabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.