İlk bilgisayar aldığımdan beri her zaman Windows kullandım, sizce kullanılır mı genellikle iş ve oyun için kullanılacak.?
Bu arada Youtube'dan videolarını izledim fakat pek sıcak bakamadım.
Siz standart kullanicisiniz belli ki. Acayim, masaustune geleyim, iki tiklama Excel falan filan kullanayim tarzi. Eger boyle birisiysen hic baslama, islerini zorlastirir.
İş ve oyundan ne kastettiğinize bağlı. İş için kullandığınız yazılımlar Linux için de var mı diye kontrol edin. Oyunların çalışıp çalışmadığını da https://www.protondb.com/ üzerinden kontrol edin.
Linux'a geçmek isterseniz kişisel tavsiyem Ubuntu değil Linux Mint'le başlamanız yönünde olacaktır.
İlk bilgisayar aldığımdan beri her zaman Windows kullandım, sizce kullanılır mı genellikle iş ve oyun için kullanılacak?
Bu arada YouTube'dan videolarını izledim fakat pek sıcak bakamadım.
Hem Windows'u hem de Linux'u elimin altında aktif olarak kullanıyorum. Kullandığın program aynı olduktan sonra değişen bir şey olmuyor. Windows kullanırken az CTRL Alt T basmadım.
Alışmayı denerim diyorsan olabilir. Snap veya Flatpak mağazalarından uygulama indirir, kullanırsın. Office uygulamalarına alternatif OnlyOffice öneririm.
İlk bilgisayar aldığımdan beri her zaman Windows kullandım, sizce kullanılır mı genellikle iş ve oyun için kullanılacak?
Bu arada YouTube'dan videolarını izledim fakat pek sıcak bakamadım.
Hem Windows'u hem de Linux'u elimin altında aktif olarak kullanıyorum. Kullandığın program aynı olduktan sonra değişen bir şey olmuyor. Windows kullanırken az CTRL Alt T basmadım.