Ubuntu kullanılır mı?

VirtualBox üzerinden kuracağım, nasıl yapabilirim?

Hocam pek alışamam gibi geliyor bana denesem mi bilemedim.

Denemeden bilemezsin. Ben de yıllarca Windows kullandıktan sonra Linux Mint geçmiştim. Yeni bir işletim sistemi olduğunu ve bilmediğini kabullenince gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

Denemeden bilemezsin. Ben de yıllarca Windows kullandıktan sonra Linux Mint geçmiştim. Yeni bir işletim sistemi olduğunu ve bilmediğini kabullenince gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Evet, önemli olan o. Windows'la kıyaslayıp, Windows mantığıyla hareket etmediğinde daha rahat öğreniyor ve alışıyorsun.

1699202536524.png

Programları böyle kurmak istiyorsan kullanabilirsin ben de Dual boot kullanıyorum, kodla falan aranız yoksa hiç bulaşmayın şahsen bir bilgisayar istatistiğine bakacağım diye terminale 30 tane kod yazdığımı bilirim.

Eki Görüntüle 2004256

Programları böyle kurmak istiyorsan kullanabilirsin ben de Dual boot kullanıyorum, kodla falan aranız yoksa hiç bulaşmayın şahsen bir bilgisayar istatistiğine bakacağım diye terminale 30 tane kod yazdığımı bilirim.

Snap Store'dan, GNOME Software'dan, KDE Discover'dan, Pamac'tan falan haberiniz var mı?

Gösterdiği yerde göz korkutacak bir yer değil. Otomatik yapılan işlemle ilgili bilgi veriyor. Zannedersin ki gösterilen tüm paketleri elle kendi yüklüyor.

Ben öyle bir şey söylemedim uygulama yüklemek için illa terminale gidip sudo apt yazıyorsun diye bilgi verdim kendim yapıyorum gibi bir iddiam olmadı yükleme işlemi için uğraştırıyor diye yani yoksa Windows'ta setup exe Next Next geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı