Çözüldü Ubuntu kurucusu Boot edilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mackled808

Hectopat
Makaleler
1
Bugün USB ile tekrardan Ubuntu 20'nin ISO dosyasını yazdırıp yeniden Boot ettim ve geçmiş konuda karşılaştığım sorun çözülmüş olsa da "checking filesystems" adımından öteye gidemedim. Ne zaman ki bu adıma geliyorum 3 dosya hakkında bir yazı çıkıyor ve ne kadar beklesem de bir adım öteye geçemiyorum. Bahsettiğim yazı 3 saniye kadar kalıp gidiyor. Ötesi yok. Sorun tam olarak nedir acaba? Aynı ISO dosyasını kullanarak Virtualbox ile bir sanal makine kurmuştum. Yani her ne oluyorsa Rufus ile ISO dosyasını USB belleğe yazdıktan sonra oluyor ancak ne oluyor hiçbir fikrim yok. Yardım edebilir misiniz?

Son bir kez deneyeceğim ve sonrasında önerdiğinizi yapacağım. Bekleme sürem 40 dakika olacak. Ubuntu boot edilmeye çalışılırken ben de gidip yemek yiyeceğim ve duş alacağım. Bakalım böyle bir süreden sonra hala aynı ekranda takılı kalacak mı.

Düzenleme: Deneme sırasında yazan yazı: "Check Finished: Errors found in 3 files. You might encounter errors."
Herhangi bir gelişme olmadı.
Düzenleme: Ubuntu başlatıcısını bir türlü başlatamadıktan sonra Ubuntu ve Manjaro ISO dosyalarını tekrardan indirip önce Ubuntu sonrasında Manjaro'yu denedim. Ubuntu tekrar çalışmadı ve ben de Manjaro kurdum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı